vi som alltid lovat varandra att vara varandras bästa vänner.

jobbjobbjobbjobbjobb, det är så min vecka ser ut! onsdag är min enda lediga dag, men det är skönt, skönt att ha något att göra! börjar 7 imorgon & slutar 22 (dock har jag rast på typ 4,5h men ändå)
idag har jag hunnit med att jobba, träna en sväng, tagit en lång dusch, letat resor som nu har blivit en vana ;) & nu sitter jag och inväntar top model!
jag kan inte längta mer efter sol & värme än vad jag gör nu.. blir lite deprimerad över vintern, den är så lång.. men men, någon månad kvar så!

det slår en lika hårt varje gång.

inne i en sån där period när allt suger, jag är uttråkad, less på hela östersund, avundsjuk på alla som ligger på en strand & njuter av livet, vill inte spendera dagarna med att bara jobba. jag vill göra något roligt så att man inte kan annat än att gå runt & le hela dagarna! men icke. istället har jag spenderat kvällen med att leta resor, var hur nära som helst att boka en resa till paris i slutet av februari! men istället blir det nog en till cypern i mars istället! *hoppashoppas*

har gett min in på att försöka bli lite vältränad nu också, så innan jag åkte hem från stan idag så svängde jag in på affärn och köpte med mig lite nyttigheter hem & nu ska jag ta mig an löpbandet! struntar i förskylningen då den ändå inte verkar gå över..

+

läste precis en blogg som hade tagit upp "höjdpunkterna" men 2012, det fick mig att tänka på mitt 2012, så roligt som jag haft det här året har jag nog aldrig haft samtidigt som det har varit fullpackat med smärta.
så mycket hemska saker som kunde hända inom loppet av ett år.. men det har iallafall fått mig & jag gissar på nästan alla i min omgivning att ta vara på livet, man vet aldrig vad som händer.
många tårar har runnit, många tankar som man inte kan reda ut, men mitt i allt detta har jag varit med om det roligaste man upplever som 18-19 åring som går skola, nämligen studenten! allt festande, alla minnen, nedräknigen m.m för att sen stå där den 8 juni, lycklig, förväntans full & high on life!

sen har jag även hunnit med att skaffa jobb, varit med om helt galna utekvällar i åre, bal, två resor till turkiet, massa vänner som äntligen fyllt arton, yra, stråket, roliga sommarnätter och massa annat!
så kort & gott så har det verkligen varit ett år som har svängt hejvilt.
men nu tar vi vara på 2013, jag har så mycket som jag ska hinna med, men jag känner på mig att det blir ett bra år!

tell me something I don't know, tell me something I care about.

som alla andra nu efter nyår ska jag ge ett försök till att träna & äta bra! har börjat lite smått, men det är ju inte riktigt min grej, jag gillar godis alldeles för mycket! ;) tog mig iallafall iväg på ett easyline pass med ronja i måndags, träningsvärken sitter i & jag funderar på att införskaffa mig ett gymkort! får se hur det går med det :)
annars fördriver jag tiden med att jobba & kolla på gossip girl, köpte mig ju boxen i julas så jag är fast! ;)
 
en sväng till stan idag & middag hos jennifer, men nu är jag hemma & har äntligen öppnat mitt efterlängtade packet med kläder som jag fick på posten! hälften var bra & hälften åker nog tillbaka ;)
 
nej, åter till gossip girls tittande! måste ju få dreggla lite över chuck & nate ;)
 

nytt år, nya möjligheter

så var det nytt år igen! känns inte som det var allt förlänge sen senaste nyåret :p men jag har ändå hunnit med mycket! har blivit en hel del roliga/galna saker, men jag ångrar inget! (åtminstonde inte det roliga). vi har ju till&med överlevt jordens undergång 2 gånger! ;)
själva nyårsafton har jag inte så mycket att säga om.. inte det roligaste jag varit med om men helt okej bitvis. nu ska jag äntligen få tvätta bort gårdagens smink också, åkte direkt ifrån stan till jobbet, 6 timmars jobb & nu sitter jag här! ska göra en kopp te & lite fika, sen blir det lite 90210 innan jag tänkte sova, är supertrött! & sen ska jag trots allt upp 10 imorgon för en dags jobb! :)
 
RSS 2.0