gårkvällen!

alltså jag hade så fruktansvärt roligt igår! det var länge sen jag skrattade så mycket ;) dock känns det i hela kroppen idag, men det är ju så som det ska va!
en lyckad kväll helt enkelt! somnade vid 4 kanske? & klev upp 10 igen för att jobba.. men det var det värt ;)

som alla andra dagar.

mina ben värker efter en dag full med jobb, 10:45-18:00 har jag stått på donken! men i slutändan så är det ju värt det när lönen trillar in på kontot ;)
efter att jag slutat jobbat så skjutsade jag hem en från jobbet (dock ej frivilligt ;) haha) & sen åkte jag förbi och hämtade johanna, samuel & amanda och skjutsade dom till änge!
& nu sitter jag hemma i soffan och äter godis & funderar på vad jag ska göra resten av kvällen, sova skulle vara väldigt skönt! men dock inte så roligt :)

i heard you where a wild one.

är hemma hos johanna nu, vi håller på och fixar oss inför kvällen! för ikväll firar vi maja! först blir det tårta & mys hemma hos samuel och sen drar vi som är 18, vidare mot krogen! :D
tror det här blir en as bra kväll, jag är pepp! :)

klipp & färg.

va precis på salongen och bokade tid för klipp och färg på torsdag! härligt, mitt hår behövs verkligen toppas, det är så slitet :( & sen har jag längtat efter en ny färg typ :p just nu tycker jag det är lite orange aktigt, så det kan ju bara bli bättre ;)

@ skolan.

sitter på skolan, ska egentligen ha samhälle men våran lärare ska sluta, så vi har inget att göra eftersom vi inte kan börja något nytt förens vi har en ny lärare. så istället gör vi religion! lektionen vi har på eftermiddagen, så alltså borde vi sluta lite tidigare? ;) hehe.
annars är jag kvar på skolan ända till 15.20.. men det visar sig väll ;)

varje droppe regn är tårar för mig.

hemma från jobbet igen då! ska fixa mig lite kvällsfika, sen blir det bb!
& sen blir det nog faktiskt till att sova, för imorgon tro det eller ej så ska jag faktiskt på skolan! haha ;)

fly.

sådär, nu är jag klar & ska bara äta lite mat innan jag åker in till stan för att jobba! slutar inte förens halv nio, så hörs då!
pusss

you are too good for me.

idag är jag ledig, eller ledig & ledig, vi ska göra en ''hemtenta'' på naturkunskapen & eftersom det är min enda lektion på torsdagar, så kunde jag vara hemma!
borde ta tag i att göra den, så att jag inte behöver tänka på det, men vi har tills nästa vecka på oss att göra klart den, så jag får se om jag orkar idag eller inte ;)

till och börja med så ska jag ta tag i mitt rum! det ser rent ut sagt förjävligt ut ;) man ser inte golvet, alla hyllor är fulla av saker som inte borde vara där, jag behöver byta sängkläder & jag insåg precis att jag har julgardinerna kvar också ;) så börjar med det! :p

springtur.

är nu hemma igen efter en springtur! dock blev den inte så lång, men jag skyller på att den var länge sen sist + att det var motvind ;)
ska komma igång med springningen igen, det är ju skönt :)

& nu ska jag hoppa in i duschen, hårinpackning & hela köret, sen ska jag äta en efterlängtad frukost framför ett avsnitt av eva&adam :p haha.

shirt with stars.

blev lite halvt kär i skjortan från stb som det var stjärnor på kragen på, men den tog slut nästan direkt plus att den var lite för dyr för min smak ;)
så istället gick jag & köpte en vanlig vit transparant skjorta på h&m & sen gick jag på syssla och köpte stjärnor, så med lite piller så har jag mig nu en skjorta med stjärnor! den ser faktiskt bättre ut i verkligheten ;)



skjorta- h&m, 199:-
stjärnor- syssla 24,90:-

sallad.



gjorde en sallad till middag & den var hur god som helst ;) sallad är dock en av de typ 3? mat rätterna jag kan laga :p (om det äns räknas :p)

time to make som extra money.

kom precis hem från skolan & ska bara dricka en kopp kaffe innan jag har en klippning & en färgning! :) (bra med lite påfyllning av pengar efter det jag handlade idag!) sen blir det middag, känns som om jag har varit hungrig hela dagen även fast jag ätit både frukost & lunch redan ;)


noll motivation.

alltså min hjärna är inte på topp.. ;) jag har ingen motivation alls till att göra det som ska göras i skolan! men trots allt så har jag försökt & jag har faktiskt hunnit med en av alla uppgifter vi fick nyss ;) så sakta men säkert!

som tur är så slutar jag om mindre en timma, då blir det lunch & sen ska jag gå ner på stan och köpa lite små saker & sen tar jag bussen hem klockan två :)

have2have.



hittade dessa skor på have2have.se & de hade passat perfekt som balskor ;) dom kostade bara 498:- & om man var ny kund så fick man 100:- rabatt, men med min vanliga tur så fanns dom inte i min storlek insåg jag när jag skulle beställa dom :( så jag får helt enkelt fortsätta leta!

tiden vi hade tillsammans var bara lånad tid.

jag har suttit i 2 timmar snart & försökt få mig för att hoppa in i duschen! hade först tänkt att träna på nått sätt, men nu är ju det lite försent ;) men nu får jag iallafall ta tag i att duscha! för 8 börjar top model, sen är det dh & sist men inte minst bb! :)
kvällen är planerad ;)

i'm lovin' it.

åh jag skulle behöva en 3-timmars massage efter alla dessa jobbdagar ;) men det lär ju inte hända, men jag överlever nog! :)
hann även in på banken & hämtade min första lön :D dock så känns det som att man lägger allt på bensin.. men men ;)
hade faktiskt planer på att ge mig ut & springa idag, men det är så jäkla kallt :( det blåser som bara den. så jag får se hur jag gör ;)

jag ser hela världen i dina ögon.

sådär, nu har jag packat in massa saker i bilen + packat om min egna lilla väska som jag nästan bor i vissa gånger ;)
& åker därför in mot stan! tar med mig datorn den här gången, så jag lär hinna uppdatera något sen också :)

ordning på livet igen.

alltså vad vore jag utan en almanacka? ;) mitt liv vore koas! för mitt minne är verkligen inte det bästa + att jag måste ha koll på vad jag ska göra för att inte ''dubbelboka'' eller lalla på med något annat ;)
men nu har jag iallafall styrt upp den närmsta veckan + en bit på nästa :p haha! så det här kommer nog också ordna sig ;)

i'll tell your story to the world if you die young.

hejhej! :)
har precis ätit middag, kom hem från jobbet för 1 timme sen ungefär! & nu ska jag bara packa om & packa in lite saker i bilen innan jag åker in till stan igen :) måste även fixa lite saker här hemma, känns inte som att min tid räcker till till allt som jag skulle behöva göra ;)
men jag får sätta igång nu då! :p

jobb.

har precis slutat jobbet & nu sitter jag och väntar på ronja & momma så jag kan hälsa lite snabbt innan jag åker "hem" och ska ta ett efterlängtat bad! ;)
sen bjuder kvällen på bb & sen ska jag nog faktiskt sova, jobbar imorgon också, 12-17 :)
Pusss

till er <3

jag tänkte bara säga att va roligt att ni har blivit fler! jag ska försöka så gott jag kan med uppdateringen så fortsätt att kolla in! :)

<3

balskor.

jag försöker att hitta skor som jag kan ha på balen, med jag hittar inga jag verkligen har fastnat för? & jag måste köpa ett par snart, så jag vet hur mycket jag ska sy upp klänningen ;)
så om någon vet nån bra sida eller ställe, eller ett par snygga skor som skulle passa så kommentera gärna! :)

let's start over.

ska bara äta lite frukost, sen åker jag in till stan för att jobba! 11.30-15.00 & sen blir jag kvar i stan, får se om jag åker hem på söndag eller inte, det visar sig väll :)
men ha en bra dag alla! :*

godnatt!

nu hade jag faktiskt tänkt att sova! jobbet gör så att mina helger blir väldigt lugna vilket kanske är rätt bra för kroppen ;) hehe.
men nästa helg så! då tror jag faktiskt att jag är ledig! det skulle vara skönt, men det är ju rätt skönt med pengar också ;)

men godnatt allihopa! :)

fredag!

hejsan! efter en stressig kväll på jobbet, kom en hel buss med folk idag igen ;) så sitter jag nu iallafall hemma, det blev aldrig så att jag sov i stan ikv utan stannar imorgon efter jobbet istället! :)
lyckades även hinna med mitt ''utvecklingssamtal'', kom fram till att jag borde lägga ner lite mer tid på skolan. men jag har varit så skolless förut, men nuså! :)

it's okey not to be okey.

var iväg och tränade lite fotboll, för första gången på länge ikväll! & nu har jag precis duschat, ätit & packat ner lite saker för jag åker in till stan nu om en stund & spenderar hela helgen där! jobbar ju så det blir lättast så :)

asos.com


åh hittade denna klänning, hur fin var den inte? men som alltid så finns det inga storlekar :(

sipan lämnar bigbrother.

men äntligen har bigbrother gjort något åt sipan! idag (?) fick han lämna bb, för att han aldrig slutade att mobba folk, han är ju faktiskt en vuxen människa.. omognare kille.
men nuså, äntligen är han ute ;)

blåst.

alltså jag & stadsbussar funkar verkligen inte ;) gav det 1 försök imorse också, men gav upp & gick istället! efter 45 minuter i värsta blåsten (motvind hela vägen..) så kom jag iallafall fram till skolan ;)
& nu sitter jag på naturkunskapen, slutar inte förens 15.20 & tar bussen hem en timma senare :)



såhär illa är det nästan ;)

21 mars 2012.

gud vad den här månaden har gått fort insåg jag precis! den är ju nästan slut :o men aja, till saken jag tänkte skriva ;)
gick en sväng på stan med ronja efter att jag hade slutat, fick med mig några saker hem (alltid när man känner att man egentligen inte har råd så hittar man alltid en massa saker!) jag visar nog sakerna imorgon om jag hinner! riktigt nöjd faktiskt :)
& nu ska jag skynda mig in till stan igen för att hjälpa jennifer att flytta in i nya lägenheten & äta någon middag! sen ville dom att jag skulle jobba, så mellan 19.30-02.00 befinner jag mig på donken ;)
får väll se om jag orkar mig upp på skolan imorgon bitti ;) hehe.

20år & 20kg.

såg den här tjejen på kissies blogg, hon är alltså 20 år & väger bara 20kg! det är hemskt hur mycket man kan skada sig själv :( hon blev alltså besatt av att gå ner i vikt så nu har hon anorexia.
hennes knä är tjcokare än själva benet :o & min arm är tjockare än vad hennes ben är :o det är hemskt.
hon är ju jätte söt om man kollar i ansiktet men kroppen.. det ser ut som hon är en 12 åring som bor i ett fattigt land där det inte finns någon mat. uscha..
undrar hur hon ser på sig själv? eftersom anorexia är en sjukdom så tror jag att man blir ''blind'' för hur smal man egentligen är.

goodnight.



med det sagt (visat? :p) kryper jag ner i sängen & ställer klockan på 06.20..

you can be my superhero.

jag som hade en tv-kväll planerad, men icke! tv-kanalerna vägrar funka, så vi har 1an, 2an, 4an & 6an.. ;) så helst plötsligt fick jag inget att göra.
har iallafall tagit mig en lång dusch efter jobbet, väldigt skönt ;)
& om kanalerna inte börjar funka så det väll bli en tidig kväll ;)

brände mig idag också i all stress på jobbet, så nu har jag en fin röd rand över hela handen. finfint!

hard working.

har precis gjort iordning mig för en eftermiddag på jobbet, ska bara slänga i mig lite mat sen åker jag in till stan! jobbar till sju & sen har jag planerat kvällen framför tvn :p top model, dh & bb! :)

studentklänningar.

åh jag har suttit & letat efter studentklänningar, men det finns så många jag vill ha ;) titta bara på dom här från nelly.com! det är så svårt! men av dessa så tror jag att jag gillar den sista mest ;)

frukost.



äter frukost & kollar på sjunde himlen :)

sömn <3

åh sömn <3 nu ska jag faktiskt sova, ska till sjukgymnasten 8.00 imorgon, sen jobbar jag mellan 10-19! så imorgon blir det inte mycket till uppdatering skulle jag tro ;)
får väll se om jag orkar mig igenom dagen :p hehe.


men iallafall, godnatt!

 

this is not about you anymore.

men hejsan, hur är det? :)
jobbet gick rätt så bra, stog i driven ett tag idag & jag undrar om jag kommer att lära mig det någon gång :p hehe, det är så mycket att göra på sammagång så jag får ju panik ;)

nu sitter jag iallafall framför tv:n & bigbrother!

topp 3 favoriter från melodifestivalen.


deep down i know it's true.

idag har jag hunnit med mycket känns det som, trots att klockan inte är så mycket! har bland annat beställt linser, fixat med jobb & haft en färgning! :)
& alldeles strax ska jag göra mig iordning för att åka in till stan och jobba en sväng! 15.45-19.45!

essie nail polish.

tradera.com

kollade igenom min garderob idag igen och insåg hur mycket kläder jag har som bara ligger som jag nästan aldrig använt :o
så tog fram allt, knäppte kort på det & nu har jag suttit i en över en timma och lagt ut kläderna på tradera! så nu hoppas jag på att någon därute känner att den vill ha det ;) hehe.

footloose.

vaknade för en stund sen så nu har jag precis gjort klart frukosten & ska trycka igång en film- footloose. frukost är ju som sagt godast på helger! ;)

kvällen.

hade inget planerat för kvällen så bestämde mig för att åka ner till johanna & hannes en sväng, efter lite kollande på resor bland annat så bestämde vi oss för att ta bilen in till stan en sväng :p höjdpunkten med det var glassen på donken ;)
sen tog vi oss en tur förbi någon ''fest'' i krokom också, inte det roligaste jag har varit med om :p så efter en kvart var vi på väg hem igen! & nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova!

så godnatt! :*

tröjan du hatar.

som ni kanske vet så finns ''tröjan du hatar'' - tröjan att köpa! dock finns den inte i vitt? inte vad jag kunde hitta iaf, men den är ju sjukt snygg! speciellet på killar ;)
men faktiskt så tror jag att jag ska klicka hem t-shirten, tänk till sommaren med shorts & brunbränd ;) snygggt!



här kan ni klicka hem den! :D

step up 4.

step up filmerna är några av mina favorit filmer & jag har sett alla så många gånger så att jag nästan kan alla repliker utantill, men dom är ändå lika bra varje gång! ;)
& i sommar kommer step up 4 ut! nästan så att jag längtar :)

klippning.

kändes inte så lockande att kliva upp klockan 6 när jag hade somnat 3, så jag blev hemma idag (också). nästa vecka ska ja ta tag i skolan ;)
men nu har jag iallafall precis ätit frukost & ska bara klä på mig, sen ska jag invänta en klippning! ;) kalasbra.

resor.

har suttit & drömt mig bort till varmare grader & en helt perfekt sommar! ;) om ni inte har kollat, så klicka er in på rhodosresia.se! jag ska utomlands i sommar & det där lät hur kul som helst! :D så bi får väll se hur det slutar :p hehe.

jag saknar dom vi var.

2 färdiga skolarbeten senare, 2 tvättade maskiner med tvätt & lite middag ska jag nu ta en efterlängtad varm dusch!
hade planer på en prommenad men det blev kallt ute, planerade en liten spring tur istället men efter att ha suttit still & varvat ner ett tag så tyckte inte min förskylning det ;) (av någon anledning blir det värst när man vilar? :p) så hoppar det & tar tag i träningen på måndag istället! :)

things to do.

insåg precis hur mycket jag ligger efter i uppgifter på skolan, men gör jag något åt det? nej. men jag ska ta tag i det, snaaart! ;)
fick precis reda på att jag gjorde en uppgift helt i onödan, så det fick min motivation att sjunka lite..

skulle också göra allt får sommar, pengar & snygga kläder! ;) men nästa månad så, då jäklar ska det handlas kläder & då borde det även vara lite somrigare ut också! tog faktiskt på mig skinnjackan idag & det var inte kallt! :)

breaking dawn.

kryper ner under täcket & trycker igång breaking dawn! som jag längtat tills den kom ut på film, mycket roligare att se då än på en nerladdad :p köpte även med mig den nya magnum glassen hem, när man är sjuk får man faktiskt ;)

14 mars 2012.

har spenderat den här dagen på jobbet också, egentligen skulle jag iväg på mittuniversitetet för någonting men jag kände verkligen inte för det så jag tänkte stanna hemma ;) men så ringde dom från jobbet & hade lite folk, så jag åkte in och jobbade 11.20-16.00 :)
fick även ''tillagt'' dubbelt så mycket timmar som jag var anställd för innan idag! as bra! :)

deppmode.

jag är så fruktansvärt less, less på denna tråkiga vardag. det finns inget som skulle göra mig lyckligare än vakna upp imorgon & det är veckan innan studenten, veckan innan jag äntligen kan få börja mitt liv som jag vill ha det!
har ångest över skolan, att jag inte tar tag i något som jag borde, att jag går runt & låtsas som ingenting.

idag är en dålig dag & jag ska inte förpesta eran dag, ni som läser. så med det sagt avslutar jag med, med risk för att låta som en 4-åring -det här är inte roligt längre.

yes please.


åh, ge mig.
just nu, 20% rabatt på allt på jfr.se!

greys.

insåg precis att det inte bara är jag i den här familjen som har hemsk sångröst ;) hehe.
kom iallafall precis hem ifrån jobbet, jobbade över en halvtimma också! & nu har jag precis gjort mackor och te och ska ta och klicka igång ett greys avsnitt! :)

hostar tills jag dör.

tog och pallrade mig iväg på träning, för första gången på länge. kanske är det inte så länge tills det är våran sista träning.. & det blev verkligen inte min hals bättre av, så nu hostar jag som bara den & känns som jag ska dö när som helst ;)
sen när jag kom hem, så tog jag mig en dusch & slängde ihop en kladdkaka till bigbrother ;) dock åt jag alldeles för mycket, så nu mår jag illa. men lite sömn på det så :p hehe.

åker in till stan för jobb imorgon också, 10-13.


drömmer om denna inatt :*

wanties from stylebytyra.


vit skjorta med nitar 499:-
svart skjorta med stjärnor 499:-
bikini 595:-
läppbalm (gör läpparna större) 49:-
skor 549:-

shout it out.

ligger nu hemma i sägen med värk i huvud & hals. kom hem från jobbet för ungefär en timma sen, så nu har jag inte mycket annat för mig, hade tänkt att kolla på repriserna av dh & greys men med min tur så har jag lyckats missat alla :(
så jag får väll sätta mig ner & kolla på dom framför datorn istället! :)

melodifestivalen.

men hallå där :)
idag har jag som i vanlig ordning spenderat några timmar i stan på jobbet, gick helt okej! sen skyndade jag iväg på maxi och handlade lite gott till kvällen ;) & just nu sitter jag och lyssnar på melodifestivalen i bakgrunden samtidigt som jag kollar lite bloggar ;)
jobbar imorgon också (börjar 10.30 tror jag), så det blir en rätt tidig kväll skulle jag tro :)

grape, te & bb.

har precis gjort kvällsfika & inväntar big brother! mer fartfylld än så blir tyvärr inte min fredag ;) jobbar hela helgen + att jag börjar känna mig lite sjuk :( men lugna dagar/kvällar är också skönt ibland :)

fredag.

men vet ni vad jag precis kom på? att det är fredag idag! helt borta.. blir väll så när man har lov ;) men har som sagt spenderat de första timmarna på min fredags kväll i mcDonalds snygga kläder :p man blir nästan lite chockad över hur otrevligt folk det finns.. men men, det ska väll finnas personer till allt ;)
nu ska jag iallafall äta en efterlängtad middag, magen kurrar! :p

jobb 15.30-19.00.

har precis gjort mig klar för att åka in till stan & jobba i några timmar, så vi hörs när jag har kommit hem helt enkelt :)

galen.

när jag äntligen tog tag i att göra några skolarbeten, så ska det ju självklart inte funka... hade skrivit en sida & va faktiskt nöjd över det, visste att om jag sparade som jag bruka spara så kommer det försvinna, så jag skulle göra på ett annat sätt. då stängs hela j*vla sidan ner & allt jag skrev försvann..
blir ju helt tokig!

sundsvall.

vaknade precis & just nu sitter jag och kollar på förhäxad! när jag var liten (eller liten & liten, typ 12) kollade jag alltid på förhäxad när jag kom hem ifrån skolan haha ;)
men iallafall, så hade jag väldigt kul i sundsvall igår :) haha det är ett under att jag inte har magrutor efter dagen! ;) det blev en hel del felkörningar också men vi kom både dit & hem tillslut ;) hehe.

har några halvkassa mobilbilder att bjuda på ;)

young, wild & free.

har precis gjort mig klar för en kväll i stan, ska bara slänga i mig lite mat innan jag åker & sen är det bara att hoppas på en bra kväll ;)
dock får det inte bli för mycket av det goda, för imorgon bitti tar vi en liten roadtrip till sundsvall! ;)

men vi hörs något & ha en bra kväll! :)

Dr Martens.

don't hold your breath.

kom hem halv tre inatt efter jobbet, det var väldigt drygt att jobba så länge men vad gör man inte ;) dock känns det som jag har träningsvärk idag? haha! kan ju vara för att jag skulle försöka köra den där jobbiga skotern igår också ;)
men nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag göra en kopp te och he igång en film att spendera dagen framför ;)

grillat korv.

kom precis in efter att åkt skoter & grillat korv en sväng med marie & sanna! & nu ska jag försöka fixa mig lite för att åka in till stan och jobba, dom ringde och frågade om jag inte hade lust med det & pengar är ju bra, dock kommer mitt hår lukta grillrök eftersom jag inte hinner med att tvätta håret.. jobbar 17-02 (döda mig), så vi hörs imorgon någon gång när jag har vaknat ;)

amazing.

hejsan :)
jag satt precis & tänkte på att det här är mitt näst sista lov någonsin :o skönt faktiskt, jag har så många planer på vad jag ska göra efter skolan så jag vill bara att tiden ska gå, för när jag har gått ut då ska jag leva livet. dock så är det ju väldigt bra nu också ;) men det blir skönt med lite omväxling sen :)

men åter till den här dagen! ska klä på mig och sånt, för just nu inväntar jag marie & sanna för att spendera dagen med dom!

jag föddes till superman.

i början av dagen så hade jag inga planer alls för lovet nästan, men nu verkar varje dag ha något! blir ju perfekt, precis som jag vill ha det! :)

har en hel hög med skolgrejer som jag borde ta tag i, men orkar jag? -nej. men man ska väll inte behöva tänka på sånt på lovet heller? ;)

kaffe.

kom precis hem efter en sväng till stan, köpte lite småsaker (nagelfil, nagellack, doftgran till bilen & så klart pingivinstänger :p)
egentligen så borde jag väll kanske göra något ute, med tanke på det fina vädret ;) får väll se om jag kanske övertalar jennifer att gå ut och gå med mig en sväng sen :)

fjorton suger & goal!

hittade dessa filmer för ynka 66:-, fjorton suger har jag sett tusen gånger och kan se tusen gånger till! & goal! har jag hört är as bra, så får hoppas på det! tror jag lägger mig & kollar på den redan efter bb :)

utmattad.

har kollat igenom facebook & alla bloggar, så nu ska jag tvinga mig själv till duschen! mitt hår luktar skoter & grillrök efter gårdagen + att det inte blev bättre efter jobbet :p
kom hem vid halv tolv igår & skulle upp kl 6, för att jobba 7-17 på hällebo.

men efter en efterlängtad dusch, ansiktsmask & uppkrupen i onepiecen så kommer jag nog känna mig fräschare ;)
förresten så har jag ju lov nu! nästan så att jag har missat det, tiden har gått så fort på slutet :o


ungefär så här känner jag mig nu ;)
låt mig åka utomlands.

godnatt.

har spenderat kvällen sovandes på soffan, vaknade lagomt till bb ;) händelserik fredag va ;) men jag ska faktiskt upp tidigt imorgon, för imorgonbitti åker jag med ronja upp till åkersjön för lite omväxlings skull :) det blir nog roligt & mysigt, precis vad jag behöver! :)


en gammal bild sen i somras.

liten gris vs tellitubbie.

hej mina kära vänner! när jag kom hem idag så hade jag en ziperall som väntade på mig hemma (försenad grattis till körkortet present) så nu ser jag ut som en gris / en tjock tellitubbie :') men den är mysig! mycket mysigare (& varmare) än min förra ;)
hade även en till ''överraskning'' en liten skruttig röd bil! så ser ni någon som åker runt så är det antagligen jag ;) hehe.
tackar så mycket mamsen & pappsen <3

balklänning!

min balklänning kom igår! den var dock lite lång & tyvärr inte lika snygg bak som den var på bilden när jag beställde :/ men jag har inte bestämt vilka skor jag ska ha än heller, annars får jag väll lämna in den & sy upp den :)
men det här blir nog braa! :)

some other day.

nu sitter jag på skolan igen, men bara några timmar kvar tills lov! :D
slutar inte förens 3 & sen får jag se om ronja kommer förbi & spenderar kvällen med mig ;) hehe.

nu är allt borta.

satte mig i några timmar & tog ut mina extensions, så nu har jag kort hår igen.. + att det känns som att jag tappade hälften under tiden jag tog ut det ;)
men nu har jag kletat i lite ricinolja ihopp om att det kommer börja växa & bli långt strax :)


100-dagars!

mår som jag förtjänar efter gårdagen antar jag ;) men jag är ju uppe & vaken så det är ju rätt bra? ;) jag hade väldigt kul igår & jag längtar bara efter 99 dagar då jag kommer stå och skrika som en galning ;)

dock började ju kvällen inte så bra.. missade först bussen hemifrån, fick åka med pappas kompis när dom hade slutat jobba, hade åkt i en kvart innan jag insåg att jag hade glömt biljetten hemma.. så då fick vi vända, hämta biljetten & åka in igen, precis när jag kommer till centrum så ser jag bussen åka, så ringde ida & hon sa att jag kunde ta en annan buss, bara det att hon inte förstog det (fyllo) så helt plötsligt var jag längst bort i torvalla.. så jag började gå & efter en stund kom en i klassens pappa och hämtade mig & skjutsade mig dit vi skulle ;) så fram kom jag, efter mycket om & men ;) haha!

men som sagt, kvällen var lyckad ändån! :D

RSS 2.0