hårfix!

är just nu hemma hos johanna men innan vi börjar kvällen så tänkte vi sätta i hennes löshår! :) så det har jag för mig ett tag till, har bara satt i hälften hittills :p

valborg!



ha en trevlig valborg allesammans! :) för mig blir det nyktert (känns som det har blivit lite mycket på senaste tiden & jag var helt enkelt inte sugen på att dricka :p), men jag kommer nog ha lika kul ändå! ;)

 

bamse.

sitter & väntar på sjukgymnasten och som vanligt när jag är här och väntar så läser jag bamse medans :pp hehe, vissa saker växer man aldrig ifrån ;)
sen ska jag hem och sova igen, är så fruktansvärt trött ;)

PW.

passar på att njuter av vädret medans det är bra & ger mig ut på en power walk! :)

söndag.

just nu sitter jag i bilen påväg hem efter lite jobb, missade till & med att jag hade slutat med en kvart så mycket har mitt huvud varit med idag :pp
det är sjukt varmt ute också så det känns lite surt att ha jobbat hela dagen ;)

shining like stars.

efter 3 timmars jobb, en snabb dusch så sitter jag nu hemma hos elin & förfestar lite! marite har ju öppning idag & jag har ju aldrig varit där förut så det blir kul! :)

good morning sunshine!

efter en natts sömn på en liten bäddsoffa brevid 3 stycken så känner man sig inte så jäkla utvilad, men what to do? ;) vi ligger iaf hemma hos johanna nu, vi ska väll ta tag i våra liv snart också ;) det är fint väder idag också, så ut borde vi ta oss ;)
men först frulle ;)

mmm

vad skönt att sitta ute i det här vädret! ibland blir man ju less på vissa ;)

mys.

efter lite mat & fixande så sitter vi nu ute hemma hos amanda & små dricker :) får se hur kvällen slutar ;)

freeedag!

kom precis till johanna igen efter att ha varit och kollat på förenings rugbyn (hur stavas det?!) skulle egentligen iväg
& jobba 3 timmar men det kraschade med min andra planer så det blev inget :pp
men nu ska vi skynda oss iväg till lillänge en sväng! :))

**

sitter hemma och väntar på att erika ska komma hit, sen åker vi in till skolan för religion! sen tar jag helg :) inget jobb förens på söndag, väldigt skönt!

natti natti.

efter en strulig kväll så lämnar jag allt bakom mig och tänker inte bry mig om det mer. har sovmorgon imorgon för våran samhälls lärare är i turkiet så första lektionen är inställd! men jag tänkte nog gå och sova nu ändå, känns faktiskt väldigt skönt ;)
dock måste jag packa ur & packa om mina väskor för jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska hitta på i helgen, så lika bra att ta med alla grejer när jag ändå åker in till stan! ;)

fuck it.

ibland kan jag undra om jag går på allt? allt blev mycketmycket mer komplicerat nu & jag känner att jag orkar verkligen inte bry mig. fan.

26 april 2012.

sitter på naturkunskapen och gör labb, vi hade även turen att få sluta efter det här & vi är snart klar så det blev en kort skoldag idag! skönt. dock ska jag jobba sen, börjar 15.45 så jag hinner ändå inte hem eller något men jag slipper ju sitta i skolan ;)

mösspåtagnings klänning.

nu har jag äntligen beställt min mösspåtagnings klänning! fick ju lite panik när jag köpte biljetten idag men att jag verkligen inte hade hittat någon klänning än & jag vet hur jag kräsen jag är ;) så jag har kollat ett tag på en klänning från asos.com så det fick bli den! :) hoppas bara den är lika bra i verkligheten som på bild! :)

nytt.

försökte få bloggen att se lite bättre ut, men jag orkade inge mer nu så det här får duga så länge! ;)

just a walk.

drar på min lite skönare kläder & ger mig ut på en promenad med min beebis en stund ;) måste ju passa på, vädret går ju inte att klaga på direkt :)

busy.

idag har jag hunnit med att haft historia i 3 timmar,åkt hem, skyndat mig ner till änge för att måtta till min klänning som jag ska sy upp! sen ringde ronja så då skyndade jag in till stan igen, spenderade lite pengar på bikbok där det var halva priset på hela butiken! & nu är jag påväg hem iaf, äntligen mat säger jag bara ;) hehe

hey you!

åh efter en konstig dag på jobbet så ville jag halvt dö där en stund ;) men jag överlevde & nu i efterhand så är det väll egentligen inte så farligt :p
har även hunnit med en liten spring tur idag också, skönt att börja komma igång med träningen igen! :)

same same.

efter att ha färgat jennifers hår ligger jag nu i soffan och kollar på älskling du har blivit en tjockis! lite komiskt att hon som är med i programet, hennes man vill inte att hon ska bli smal för att må bra utan bara för att han vill att hon ska bli ''sexig'',det är det ända han sagt sen programet började :p)
men snart är det iallafall bb ;)

*

ursäkta.

ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men när jag sover i stan så har jag ingen dator + att jag jobbar ju också och det är ju inte så kul att läsa samma tråkiga saker jämnt :p

att något så nära kan kännas så långt bort.

efter 5 timmars jobb, middag, åkt runt hela stan & en kort spring tur så ska jag alldeles strax hoppa in i duschen! ;)
sen blir det té & bb :)


sneak peek.

en liten tjuvtitt på min studentklänning! ;)


jag tror äntligen att jag har hittat en klänning till studenten :) dock vet jag fortfarande inte om jag ska ha den, men hittar jag ingen annan så blir det så :)

kiss me good night.

nej, nu ska jag sova! trots att jag sov så länge så är jag fortfarande trött ;) + att jag ska upp och jobba imorgon :) det är faktiskt skönt att gå och lägga sig tidigt ibland också :)

shoes.

jag har äntligen hittat skor till studenten! :) försökte få en bra bild, dock vill ju inte riktigt min kamera samarbeta men det får duga ;)

grillat.

har precis ätit grillat till frukost/lunch/middag! ;) hur gott som allra helst! synd bara att vädret är knäppt igen.. det har snöat hela natten så nu ser det mer ut som vinter än som vår. men grilla kan man ju göra ändån ;)

16:16.

16:16 stog klockan på när mamma ringde och väckte mig nyss ;) fick ju lite panik så jag insåg det så jag skyndade mig upp :p efter lite äventyr med ronja kom vi inte hem förens vid sex imorse ;) kan ju ha varit för att vi inte åkte förens två :p
men nu måste jag verkligen göra något av dagen! ;)

it is the little things.

åh jag är fruktansvärt trött! men nog ska jag ha tid för att sova den här helgen för jag har nästan inga planer! kändes att det behövdes en ''vit helg'' så inga utgångar utan ska bara vara här hemma & ta det lungt ;)
men jag tror jag iallafall ska spendera kvällen med ronja! myspys :)

fikar.

sitter på pause med ronja & hennes kompis och fikar :)
skönt att det är fredag! :)

instagram- nathaliega.

jag är nog lite efter, men jag har precis börja gilla instagram på riktigt ;) har haft det ett bra tag, men aldrig riktigt fattat det som :p hehe. men nuså! så därför kan ni ju följa mig där om ni har lust -nathaliega heter jag :)

aaaaaah.

alltså vad less jag blir.. jäkla skit dag. imorse så var jag tvungen att ta bilen in för jag hade glömt min väska med mitt busskort i stan.. så med mina sista slantar fick jag tanka bilhelvetet.. hade kunnat åkt med mamma & pappa in om jag hade börjat lite senare, men eftersom jag började 8.20 funkade inte det, men när jag väl kommer in till skolan så är våran lärare på ''möte'' tills halv tio! så hon märker ju inte vem som är här eller inte + att vi har inget att göra som vanligt..
aaaaaaaaaaaaaaaaaah, nu vill jag bara hem, lägga mig under täcket och en stund.

sleep tight.


nu ska jag krypa ner i sängen, vi hörs imorgon <3

time to move on.

det känns skönt att äntligen vara hemma, ny duschad & bara få ligga i soffan. dock är jag väldigt hungrig, men jag har inte kommit fram till vad jag ska äta än :p såg också precis att klockan var nio :o alltså måste jag komma på något nu ;)

no more.

efter gårkvällen så känns det inte så frestande att åka & jobba, men what to do? ;) får nog masa mig iväg ändån :p hoppade ju över skolan, så någon nytta måste jag väll göra idag :p jobbar 15.15-19.00 så jag överlever nog ;)
när alkoholen går in går vettet ut var det en som sa igår & hon kunde inte ha mer rätt ;)

50 dagars!

& så var det helt plötsligt bara 50 (51) dagar kvar till studenten! självklart ska det firas ;) det är helt underbart väder ute, så bara av det så blir man på lite bättre humör! ;)

hair inspiration.


weheartit.com

tvkväll.

om tre minuter börjar dh, sen är direkt efter det är det bigbrother & sen ska jag äntligen få sova! ;)
går skola 8.20 - 11.20 imorgon, så det är rätt slapp dag ändån :)

trotsar.

trotsar vädret, huvudvärken, halsen & känslan att inte vilja & ger mig ut och springer en sväng! känner på mig att jag kommer få håll ganska snabbt eftersom jag precis åt, men gör jag det inte nu så kommer det inte bli av ;) & det är ju bättre än inget ;)

 

efter 5 timmar i driven är jag nu less på och prata & får äntligen åka hem! ;) hade planer på en springtur, men nu snöar det ju igen?! + att det är iskallt..

let the dreams come to me.

efter bb tittande & cheesecake ätande är jag nu fruktansvärt mätt ;) ska bara gå ut en sväng med ragnar, sen ska jag lägga mig och somna till 90210! jobbar 11-16 imorgon så lika bra :)
godnatt :*

hard work pays off.

har spenderat dagen på jobbet, eller först hade jag en välförtjänt sovmorgon, men dock kändes det inte för jag var lika trött när jag vaknade :p men sova kan man göra i graven ;)
& nu sitter jag i torvalla och har precis ätit middag! sen får vi se vad kvällen bjuder på, inte så mycket antar jag :)

då var det slut.

jahopp, då var alltså mitt allra sista lov slut! men det är bara 54(?) dagar kvar till studenten, så nog ska jag överleva! tyckte nyss att det var 100-dagars så dom 50 dagarna gick ju fort! :)
men jag tänkte iallafall bjuda på ett par bilder från mitt lov! :)

spenderade en torsdags kväll med johanna & hannes (några till var också med, men bara en stund i början) jag skrattade tills jag fick ont i magen hela kvällen!

när vi hade klivit upp så pallrade vi oss ner på eastern för frukost/lunch!

när vi kom hem igen var det dax att städa, 3 pers kan göra mycket under en kväll ;)

sen var vi fixade igen & pepp för en fest kväll till! vi hade ju även turen att samuel lagade mat åt oss ;)


väl på krogen stötte vi på filip & fredrik! ;)

& på lördagen kändes det ju att kvällen hade varit riktigt skoj! ;) så efter lite städande åkte vi hem, där även ronja var! efter ett besök i föllinge gav vi oss iväg till stan, hade inte så mycket att göra där, så vi hittade på en massa sätt att fördröja tiden med :p


& kvällen slutade med den här snygga gubben vi hittade påvägen hem :')

söndag, 15 april.

jag har gett mig på att städa rummet igen, har ju liksom aldrig fått för mig att gjort klart det alla andra gånger jag har börjat ;) ska dammsuga,skura,byta sängkläder,vädra, byta gardiner (jag har fortfarade julgardiner :p) & allt sånt tråkigt :p
ut med det gamla & in med det nya? ;)
var även ute en sväng förut & fy vad skönt det va! väldigt varmt, men med våran tur så snöar det väll imorgon ;)

the story of us looks alot like a tragedy now.

hejsan, vaknade precis av 11 skrikande ungar, 6års kalas står på schemat! men jag håller mig nog undan det ;) har en massa saker jag måste göra idag..
kom inte hem förens halv fyra igår, åkte runt i stan med ronja och gjorde lite allt möjligt :p

hade även faktiskt planer på att träna idag! men dock verkar inte min hals vara med på det :( så jag får väll se om det blir bättre tills sen :)

en vän.

spenderar kvällen med min kära moster! det är som att ha 2 saker i en person, både släkt & en väldigt bra vän <3 hur bra är inte det? ;)

happiness.

efter 2 riktigt roliga dagar i stan är jag nu hemma igen, sliten, trött & ont i hela kroppen! men det har det varit värt för jag har haft fruktansvärt roligt :D (bilder kommer sen :p)
& nu har jag precis kommit hem efter att ha varit till fölling med ronja,momma, mamma & jonna och ätit pizza, dagens bästa ;)

men jag uppdaterar mer sen, men just nu har jag inte riktigt tid! tänkte bara kika in & säga att jag lever ;)


man lever ju bara en gång!

efter en spårad kväll igår & massa tokigheter så kör vi nu ikväll igen! ;) man lever ju bara en gång & det här är ju trots allt mitt sista lov någonsin! :D

that wasn't me.

då har jag precis gjort mig klar, packat om min väska som jag halvt som halvt lever i ;) & ska bege mig emot stan! ser framemot en kväll med ett gäng härliga vänner! :*
ha en bra kväll alla ni! :)<3

OC.

oj, klockan är redan halv fem :o & jag ligger i soffan framför OC & har inte ens klätt på mig idag! men en anledning kan kanske vara att jag inte vakna förens halv två, tog igen lite sömn från tidigare i veckan + att jag körde johanna, fanny & hannes till vaplan en sväng igår kväll/natt ;)
men jag ska bara se klart det här avsnittet sen ska jag ta tag i dagen ;)

lite fräschare.

efter en dusch, mat & lite cola känner jag mig nu mycket mer levande ;) dock skulle jag behöva sova i fler år känns det som :p men men, ska inte klaga, det var så värt det! :D
jag hade lite för höga förväntningar på kryssningen, men jag hade ändå otroligt roligt nu när jag tänker efter ;) precis som jag hoppas på att sista månaderna ska bli! :D

men nu ska jag försöka att packa upp lite innan jag ska kolla på greys & bb! :)

what now?

jag är så trött... vaknade precis men känns som att jag fortfarande inte har sovit något :p
ska väll klä på mig och åka hem, men det kändes lite halv jobbigt ;)
-hittade två ynka bilder sen kryssningen också ;)

på bussen.

hahaha åh vad jag har skattat ändån ;) kolla bara det här, det var roligare i verkligheten :')

ta mig heeeem!

alltså bakis,trött, högljudda fulla människor, fjortisar & 8 timmars bussresa.. d ö d a m i g.
vi får väll se om jag uppdaterar något mer eller om jag har fått ett psykbryt.. ;)

gung gung..

jahopp, klockan är 11 i finsk tid & vi ska precis duscha och göra oss iordning lite för att börja igen ;) kvällen har bara flygit iväg så nu tar vi vara på dom sista timmarna men först lite fika ;)

snart framme..

nu är det inte länge alls kvar tills vi är framme, en halv timma kanske! dock har vi ju suttit på den här bussen sen 10 imorse ;) eller ja vi stannade till en sväng också, men ändån :)
sitter för tillfället och spelar temple run & kollar på tomten är far till alla barnen ;)

studentkryssning!

sitter på bussen påväg emot stockholm för att kliva på båten där! för ikväll väntas studentkryssning!
men vi har några timmar kvar och vi har redan spelat kort, yatzy, halv sovit och nu kollar vi på film (Ronny & Ragge) inte den bästa kanske, men det är det ända som finns att göra nu ;)

söndag.

hejsan, hur år det? hur var eran påsk?, för det märks att ni har haft annat för er än sitta vid datorn iallafall :p anledningen till att jag inte har uppdaterat något är för att jag helt enkelt inte har haft tid! klev upp imorse slog in presenter till jonna & bakade en tårta, sen åt jag frukost & skyndade mig packa ihop lite grejer till morgondagen & sen åkte jag in för att jobba en sväng & nu sitter jag i torvalla igen, har precis kollat på bb & väntar på att jennifer & sebastian är klar så vi kan se en film :)


GLAD PÅSK!


glad påsk allihopa! :)

hachiko- en vän för livet.

kollar på hachiko- en vän för livet, jag har hört att den är väldigt bra så när den ändå gick på tvn så kunde jag ju passa på att kolla. inte så att jag har något bättre för mig :p & nog verkar den bra! :)
några större planer har jag inte för dagen, långfredag och allt ;) har aldrig varit hemma en påsk förut, jag har alltid varit i en stuga någonstans vad jag kan komma ihåg! ser att det är väldigt fint väder ute också, det gör ju inte det hela bättre :(

vuxenpoäng!

gjorde precis upp eld hemma, hur många vuxenpoäng är inte det?! ;) det var bara 18 grader när jag klev upp, så efter mycket om & men så fick jag upp en eld & hoppas på att det räcker för att det ska bli normal varmt? :p
har även gjort värlens godaste frukost som jag ska äta nu, framför ett avsnitt OC ;)

ensam & helt övergiven.

nu är jag hemma efter jobbet & har precis ätit en efterlängtad middag! dock fick jag äta middagen själv för madre, padre y mi hermana (spanskan finns fortfarande kvar någonstans där bak i huvudet) har åkt till åkersjön över påsk! & eftersom jag jobbar så blev jag hemma, helt ensam.
men snart blir det te & bigbrother! :) hur spenderar ni kvällen? :)

beach party tema.

sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på studentkryssningen? temat är beach party & jag har ingen aning om vad jag ska ha :( har suttit och kollat runt lite & nått av detta skulle kanske passa? men på 1. skulle jag vilja ha något över som en tunn kavaj eller något? aja, det är svårt!
vad tycker ni? & kom gärna med förslag! :)

 

 

 

du finns med i varje steg jag tar.

just nu sitter jag på bussen in emot stan, ska färga & klippa håret 8.30, sen har jag lektion 11.20-15.20 & 16.15 börjar jag att jobba! någonstans där ska jag hinna iväg och handla också och så fort jag slutat åker jag hem! :))
det var min dag det! ;)

det är nära.

efter att nyss ha prövat studentmössa & balklänning (eftersom jag inte har hittat skor än så har jag inte hunnit sy upp den så den är fortfarande förlång :( & lika ful bak, ångrar lite att jag inte beställde en ny) & insätt att jag åker iväg på studentkryssning på måndag så börjar jag längta till studenten! det är inte länge kvar nu & det ska bli så fruktansvärt roligt & skönt!

hemtenta.

har äntligen tagit tag i ''hemtentan'' (det låter mycket mer avancerat än en prov, men det är ju nästan precis samma?) vi skulle göra i torsdags, fick höra idag att jag var ''modig'' som inte hade börjat än för tydligen var den svår & vissa började då och var inte klar än :p så jag får väll sätta igång & hoppas på det bästa ;)
skulle ju behöva ett bra betyg på den här :p

inspiration.


weheartit.com

a long time ago we used to be friends.

nu är jag hemma igen, hade bara lektion i 1 timma imorse, sen skulle vi på länsarkivet men jag orkade verkligen inte det så jag slutade istället ;) sprang ner på stan & handlade lite saker innan jag skyndade mig iväg till jennifer & efter ett tag kom mamma och hämtade mig när hon ändå var i stan :)
och nu sitter jag och slö tittar på top model, medans jag försöker ta mig ut och springa en sväng.. får se hur det går med det ;)

dåligt samvete.

jag får typ dåligt samvete när jag inte skriver något, men min hjärna är typ tom :p jag gör inte så mycket om dagarna, nu har jag varit i torvalla sen i söndags & jag har inte gjort mycket annat än att jobbat & spenderat kvällarna framför veronica mars ;)
men ni får gärna ställa frågor eller komma med förslag vad jag ska skriva :)

pusss :*



jag kommer alltid låsas att jag inte bryr mig, men du borde veta bättre.

hej alla! :)
sitter just nu i torvalla framför tv:n, inget jobb & ingen skola idag vilket var väldigt skönt ;) vaknade dock 07.50 av att han som skulle tapetsera kom hit, så ingen sov morgon idag heller ;)
åkte iallafall till subway (det heter ju något annat nu, men sak samma :p) & köpte frukost! så gott ;)

men nu ska vi he igång en film & halv sova till ;)

1a april!

det är ju första april idag! har ni blivit lurade nått? ;) det har jag, 2 gånger haha ;)
inte blev det så mycket med min sovmorgon heller, vakna av att dom ringde från jobbet & ville att jag skulle komma tidigare, så 12.30 var jag på jobbet! jobbar till 8 så nu har jag rast och sitter just nu och äter sallad till middag! ;)

vi ses i drömmarna.

somnade en sväng på soffan förut & vaknade av att johanna ringde och kanske 10 minuter senare var jag påväg till änge för att träffa lite folk ;) det är ju rätt roligt hur alkohol förändrar folk och att man inte vet hur man är själv? :p läskigt egentligen, men rätt så kul att höra på fulla människor när man själv är nykter ;)
men nu är jag ju iallfall hemma igen, i lagom tid & slipper vakna bakis imorgon som vissa andra :p dock önskar jag att jag var lika trött som förut, men jag ska nog lyckas somna! får ju till och med sovmorgon imorgon, skönare!

men godnatt då! :*

RSS 2.0