hundvakt!

nu är jag ledig ända till på söndag! iallafall från donken jobbet, dock ska jag jobba några timmar på fredag på mitt ''gamla'' jobb, pengarna behövs ju! tänkte passa på att njuta medans jag väl är ledig, men har redan planerat in något på alla dagar ;)
idag är jag hundvakt åt ragnar & barkas, sen sover jag i stan & på torsdag ska jag till krokom på möte inför nytt jobb, sen åker jag in till stan igen för en sväng på stan med marie! sen åker jag hem till tulleråsen. på fredags är det jobb som gäller från 10-16, sen ska jag hem & göra mig iordning innan jag åker in till stan för att fira fanny som fyller arton!! på lördag ska jag på middag & sen jobbar jag 7-15 på söndagen! det va min ledighet ;)
men det är ändå skönt att ha saker inplanerat också! ;)

do whats make you happy.

gjorde som jag kände för & sa upp mig i förrgår! less på allt som har med människor att göra, det är påfrestande att stå och fejkle varje dag till folk, be om ursäkt när man egentligen inte skulle behöva, vara över trevlig mot idioter, känna pressen från allt, aldrig få en gentjänst m.m.. dom senaste dagarna har jag känt att jag bara vill ställa mig och skrika, men det funkar ju inte. så om en månad är jag inte längre donken arbetare ;) så nu gäller det bara att hitta ett nytt roligt jobb :) annars blir det troligtvis en trip till norge! :)

live while we're young.

tankarna snurrar & jag kan inte riktigt bestämma mig om något, har beslutsångest som heter duga. försöker reda ut en sak men trasslar till en annan tusen gånger värre. så fort jag kommer fram till hur jag ska göra så tänker jag på det alldels för mycket och blir osäker på det igen.. men nu kör jag på mottot : du lever bara en gång. vad är meningen för att leva bara för framtiden? nu kör jag på att ta dagarna som dom kommer, blir nog bra i slutändan!
 

iPhonedöden.

åh, får jag lägga mig ner & gråta en skvätt? tappade telefonen i golvet i köket på jobbet igår, vilket resulterade i helt sprucken framsida.. det lossnar glasbitar så fort man rör den känns det som.. :( skitliv.

innan jag kände dig.

efter lite mer än 9 timmars jobb är jag äntligen hemma igen! kvällen spenderad i soffan med lille ragge & cupcakes framför sverige-england! känns underbart skönt! försov mig imorse också.. vaknade 7 minuter innan jag började ;) men en hel del stressande så var jag på jobbet 15min senare! ;)

himlen är som mörkast när stjärnorna lyser.

tiden rullar förbi & jag hinner inte riktigt med, det är redan november & jag tyckte att det nyss va sommar.
men de senaste dagarna har spenderats med jobb, personaktivitet, lite ledighet, hospitalityutbildning, umgåtts med saknade vänner & lite modevisning på det! har börjat jobba 7 hela helgen så jag är fruktansvärt trött, men nu är det bara imorgon kvar sen är jag ledig tills på torsdag! :)
& just nu är jag hemma och firar pappa på farsdag! :)

sometimes, all we need is a little magic.

 
  
& med det säger jag godnatt.

Nov. 04, 2012

/jobb/filmmys/utgång/mera jobb/samlat vuxen poäng/slappa dagar hemma/
det är några saker som jag har hunnit med sista veckan. ska strax packa ihop lite saker & åka in till stan, börjar kl 7 imorgon så jag kan ju sova en timme längre om jag åker in idag istället :) måste verkligen få tag i en egen lägenhet snart..

RSS 2.0