you better run, better run, faster then my bullet.

hunnit med att fira julafton, det var mysigt & nog en av dom bättre ''julaftorna'', synd bara på kalle anka.. sen eftersom mamma & pappa åkte till göteborg så tog vi en ''systerdag'' på juldagen, åt middag , gick på bio och såg sune i grekland & avslutade det hela med film hemma & chokladfondue.
sen har jag hunnit en kort sväng på mellandagsrean också, blev en kamera, några tröjor, kjolar, underkläder & smycken. lyckades även hitta något till nyår med! :)
 
sen spenderade jag dagen/eftermiddagen hemma hos johanna & satte i extensions på henne! :) imorgon är jag ledig & har inga planer ihuvudtaget, så jag får se vad som händer! :) som det känns nu kommer jag sova bort dagen, får ju som inte för mig att gå och lägga mig ;)

time passes by

dagarna, veckorna, månaderna, ja åren rullar på! snart är det 2013 också! om vi lever så länge vill säga, jorden ska ju gå under på fredag.. vi får se hur det blir med det. jag är iallafall upptagen med jobb hela veckan, idag & imorgon ska jag vara på hemtjänsten, på torsdag jobbar jag min sista dag på donken.. & på fredag & söndag jobbar jag på hällebo! igår gjorde jag något annorlunda också, jag & jennifer var iväg och jobbade på ett bröllop för omväxlingens skull ;)
lördag är alltså min enda lediga dag och det är faktiskt planerat så, för då kommer min efterlängtade tove hem från rom över julen! :D som jag längtat!
men nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet!
 
 

det är ändå du som väljer, så var noga med ditt val.

 
jag har så mycket drömmar, så många saker jag vill hinna med. satt och funderade lite idag hur jag skulle hinna med allt, men jag fick tyvärr inte ihop det :( men jag får väll se hur det går med allt.
har iallafall haft introduktion på mitt nya jobb nu, så nu gäller det att bara jobba & spara pengarna!
min senaste dröm är att åka till australien & jobba i ett halv år/ett år, det är något jag verkligen vill göra. har även kommit på vad jag vill utbilda mig till & jobba med! bröllopskoordinator! dock är dom ända kurserna jag har hittat så korta.. men det kanske inte behövs mer? får se, det dröjer nog nått år innan jag börjar med det, vill ut & resa en massa först! sen ska jag nog bosätta mig på ett varmare ställe, drömmen är ju LA! får se hur det går ;)
 
annars försöker jag att hinna med så mycket som möjligt om dagarna, tiden går så fort! men det blir mest jobb, har även hunnit blivit tok-förskyld så sen i söndags har jag bara legat hemma i soffan, druckigt te & kollat på film! men jag känner mig faktiskt lite bättre så idag tog jag och jobba ett kort pass (jobbade på mitt gamla jobb, så det var rätt lungt ändå)
 
imorgon är det lucia också, första året jag inte får se något firande.. får se om jag kanske ändå åker in till stan och kollar, men känns lite tveksamt! nej, ni får ha en bra kväll! min spenderas iallafall framför greys :)
 
 

one tree hill.

kollade klart på de sista avsnitten av den allra sista one tree hill säsongen en bakis dag som denna, de va såå bra! vad ska jag göra nu då?? mitt liv går under.. ge mig en ny lika bra säsong som jag kan börja kolla på!
tänker fortsätta dagen som jag gjort & kryper upp i soffan med en kopp te & inväntar första av snittet av julkalendern!
RSS 2.0