a long time ago, we used to be friends.

åkte ner på stan direkt efter jobbet & åt middag med mamma och pappa, sen tänkte jag bara springa och köpa en tröja, men träffade på samuel så det blev en lite längre sväng & jag blev 3 tröjor, en bikini & en hår donut rikare ;) sen for vi iväg på maxi & köpte lite godis innan jag skjutsade hem samuel :) & nu ligger jag "hemma" i torvalla & försöker att få timmarna att gå med några avsnitt Veronica mars ;) helst så hade jag också velat gå ut med jag börjar 07.00 imorgon så det kändes lite jobbigt ;)
 

i just wanna spend my life with you.

efter lite fotbollstittande & ompackning av min väska som jag halv bor i så tror jag faktiskt att jag kryper ner i sängen med en kopp te & kollar på några avsnitt dh, innan ögonlocken blir allt för tunga! jobbar ju imorgon också, börjar 12 så det va ju inte så fasligt tidigt ;)

no one can control me.

efter en snabb morgon promenad & ett bad så ska jag bara göra en god frukost & klicka igång ett avsnitt dh! bra morgon! :))

jordgubbar & fotboll!

sitter hemma hos jennifer i torvalla & kollar på fotboll, spanien-portugal & äter jordgubbar och grädde! en bra kväll helt enkelt ;)

tatueringstid!

eftersom jag hade en ledig dag idag, så passade jag på att göra lite saker på stan! tog en tur till frösön & bokade en tatueringstid! :D fick presentkort på det i studentpresent, så äntligen! :) i september gäller det! :) men får se om jag kanske kommer hem med en liten efter att vi har varit utomlands också ;)

i will never ever let go.

kom precis hem ifrån jobbet, eller jag har hunnit med att äta också men men ;) ska bara invänta en klippning sen ska jag hoppa in i duschen! resten av kvällen blir nog rätt händelselös som det ser ut just nu ;)
 

the time flies by

tänk att det är över 2 veckor sen vi tog studenten, allt går så fort! på ett sätt så är det ju väldigt skönt, men ibland så hänger man ju inte riktigt med ;) som det är redan slutet av juni, alltså har en hel månad av sommaren också gått! :o men men, en anledning att ta vara på resten av sommaren då, tur jag har en massa planer! ;)

födelsedag!

jaha då va man ett helt år äldre, 19år. ovärd ålder egentligen, inget blir ju nytt ;) men det är ju iallafall ett år närmare 20! ;)
hur som helst så hade jag en trevlig dag, först blev det fika med familjen sen åkte jag in till stan för att umgås med fina vänner, dock var det helt dött på stan! :o men jag hade roligt ändå! ;)
 
så nu ligger jag hemma hos marie & väntar på att alla andra också ska vakna för nu har jag läst alla roliga bloggar jag vet, kollat fb, instagram & uppdaterat här så nu har jag inget att göra längre ;)

midsommar!

midsommar firandet/ fira rebeckas 18-års dag igår var väldigt bra, jag hade väldigt kul om man bortser från slutet. blev middag, tårta, drickande, massa skoj & sist men inte minst lite bad i poolen med alla kläder på :') så just nu håller jag på att torka mina skor & min jacka med hårtorken eftersom de fortfarande inte har torkat ;)
lyckades även elda mitt hår i ett ljus, men som tur är så syns det inte så mycket & det blev väll inte allt för mycket heller ;)
 
dock fick det hela ett tråkigt slut & vid halv fyra imorse var jag hemma igen! sen klev jag upp halv elva för att baka tårta också ;)
 
hade några mobil bilder, men nu funkade de inte att lägger över så jag får testa imorgon istället! ;)
 

nytt!

kände för att göra om lite, till lite somrigare! :) har tyvärr inga bilder att bjuda på, då idioterna på min skola rensade hela min hårddisk.. jag lämnade in den för att skärmen va sprucken & sen helt plötsligt så sa dom att hårddisken va tom?! hela mitt liv va där, det känns så jäkla surt.
men till något mer positivt så är det varmt ute idag för en gångs skull ;) så jag har precis legat ute och solat en stund! & nu ska jag bara duscha & äta lite frukost innan jag ger mig ut igen :)

natti natt.

hejsan! det va ett tag sen, men det funkar inte för mig att logga in via telefon som var min nödlösning ;) dock har jag inte så mycket att skriva, jobbar mest hela dagarna känns det som ;)
 
iallfall, till saken. fick för mig att spela match igår då laget mitt behövde folk, struntade i att jag inte har tränat på någon månad & att jag precis höll på att bli sjuk, det kändes ju idag kan jag säga! min hals kändes helt sönder trasad & jag kunde knappt prata när jag vakna, dock blev det lite bättre under dagen :) men istället känns det som att jag har blivit överkörd eller något, träningsvärk i hela kroppen! & sen ett 9 timmars pass på jobbet på de! behöver jag ens säga hur slut jag är? ;)
så jag tar faktiskt & kryper ner i sängen och somnar till ett avsnitt dh! :)
godnatt <3

stan!

tog en sväng på stan med mamma & jonna, börjar inte jobba förens 19.30, så man måste ju passa på att göra något medans man är halv ledig ;)
tänkte leta lite behövliga saker till resan, så får se om jag hittar nått :)

scars & stories.

offrade min sovmorgon för att åka ner på hälsocentralen halv elva, fick som man alltid får höra, ät alvedon & ipren.. så ja, inte blev jag något bättre av det ;)
skyndade hem gjorde frukost & gick ut för att sola, då jag för en gångs skull är ledig när det är sol! men alla moln förstörde min tanke, så nu sitter jag och väntar på att det största molnet ska försvinna, sen ger jag det en chans till! ;)

cuprum!

blev en sväng till stan, så nu sitter jag på cuprum! blir dock en nykter kväll ikväll men det funkar ju det med ;) jobbar ju imorgon också, så lika bra kanske :)
ha en trevlig kväll allihopa! :)

you are my superstar!

sitter på jobbet och har rast, varm oboy & ananas blev det ikv ;) börjar om en kvart igen & sen är det tänkt att jag ska jobba till 02.30, men jag får se hur det blir med det ;) man brukar komma hem på morgonen någon gång istället med det visar sig väll ;)
pusss

hos marie!

ligger hemma hos marie i hennes soffa & väntar på att hon ska tvätta ur färgen ur håret, slingning & catch up stod på schemat ikväll, välbehövlig catch up ;)
sen tar jag faktiskt och åker hem och sover! ska ju jobba stängning imorgon så jag måste ju vila upp mig ;)

new tomorrow.

ligger i sängen & ska sova, börjar jobba 11 imorgon och jag har inte tagit igen sömnen från studentveckan än, så vill jag vara halvt pigg imorgon så är det nog dax ;)
så godnatt! :*

föresten någon som har en aning om varför det inte funkar att lägga in bilder när jag bloggar via telefonen? :o

sunny day!

efter en dag i stan ligger jag nu på studsmattan hemma & försöker få lite färg ;) dock gick solen i moln just nu, men den kommer väll tillbaka ;) skulle göra nästan vad som helst för att få vara utomlands nu! men snart så, bara drygt en månad kvar! :D

fotboll!

ligger i soffan och väntar på att matchen ska börja, sverige-ukraina! :) orkar verkligen inte göra något annat idag, har ju trots allt jobbat sen imorse till halv sex också ;)

tänkte bara lägga in en liten grej nu på slutet, att idag har jag fått klart för mig en än gång att ta vara på den tiden man har! för som några sa till mig för några dagar sen, vi lever på lånad tid! 2st på två dagar, vila i frid båda två, jag tänker verkligen på alla anhöriga <3

'

till veckan blir det bättre med bloggningen, jag lovar ;) dom här sista veckorna har jag haft så mycket för mig & idag har jag jobbat och nu har jag precis duschat och ska väll umgås med farmor & farfar det sista innan dom åker hem inatt! :) men stå ut ;)

äntligen få sova!

trots att jag är trött som ett as, så tog jag på mig att jobba i fem timmar efter studentfikat, 20-01. jag säger bara herregud, jag kommer inte jobba många gånger på nätterna på somrarna med alla dessa fulla människor som kommer förbi ;) men men, jag överlevde & nu ska jag äntligen få åka hem & sova! :)

nu är det nära.

alltså gud va tiden går fort nu :o jag vill bara pausa lite, morgondagen vill jag pausa i 1 år kanske? ;) på ett sätt så vill jag verkligen inte gå ut, för jag har haft så otroligt kul hela studentveckan! men på ett sätt så blir det väldigt skönt att slippa skolan ;) jag tror inte att jag kommer fatta det på riktigt förens skolan börjar igen, att man verkligen har gått ut!
men iallafall, så efter lunchen på frösön så åkte jag ner på stan, fixade lite nödvändiga saker & hämtade igen min väska från olles ;) sen tog jag bussen hem (det här har blivit mitt hem nästan, jag är mer här än hemma :p), åt & nu ska jag strax åka in till stan igen & möta upp klassen för att fixa flaket!! :D

studentlunch!

går just nu till bussen, sen åker vi till frösön för att äta studentlunch! det känns lite overkligt att allt snart är slut :o

i'm still not done.

efter en kort dag med fotografering, tårta & städning av klass rum så fick vi sluta runt halv elva, gick ner på stan och åt lunch med carro & sara innan mamma och jennifer kom & hämtade mig så jag slapp åka buss hem ;)
& strax ska jag väll åka in till stan igen, ska bara packa lite saker så :)

put your hands together.

alltså vädret.. det är 3 juni & det är svinkallt & regnar ute. jag hoppas verkligen det blir bättre till på fredag iaf! :) aja, hur som helst så ska jag alldeles strax åka iväg och jobba, slutar 8 så rätt kort pass ändå :)


you are so far away.

efter att ha jobbat sen 11.30 imorse så är jag nu hemma! eller hemma & hemma, i torvalla! det var kaos på jobbet idag, så 2 timmars längre jobb än förväntat blev det!
hade ju egentligen tänkt åka hem, men nu vet jag inte hur det blir ;) det visar sig :)

inga mer skolarbeten!

nu är äntligen alla arbeten inlämnade & allt går så jäkla bra igen ;) fast att jag började halv nio, slutade nio & börjar inte förens halv ett igen ;) men då fick jag ju tid över till annat, så nu är jag påväg ner på stan för att kolla resor med johanna & samuel!

godnatt!

kom hem runt elva, satte mig ner & började skriva klart fördjupnings arbetet om gmo, 23.27 blev det inlämnat ;) & nu har jag precis kladdat ner lite till min pa redovisning imorgon! det här ska nog funka ska ni se ;)
men nu, godnatt!

RSS 2.0