kärlek.

åh, <3

don't make someone your everything, if they've already made someone else theirs.

idag ska jag inte gör någonting, så därför börjar jag den dagen med att klicka igång en film & bara vara.

iskallt.

åh har precis suttit & torkat min hund med hårtorken! har är så dum ibland, springer iväg & är borta flera timmar. men nuså, nu är han både torr & varm ;)

hade ju varit hemskt att gå & lägga sig när han fortfarande var borta, men precis när vi satte ut täcke och saker åt han så kom han in ramlandes med is fulla tassarna & pälsen ;)

garderobs rensning.

tog tag i städningen, men gav upp efter en stund ;) lyckades iallafall lägga in mina kläder som jag hade överallt i garderoben + att jag rensade ut lite! så 3 kassar blev det som får åka iväg till röda korset :) damsuga, byta sängkläder & allt annat får jag ta en annan dag ;)

lyx vs budget.


åh jag skulle mer än gärna ta ett par sånna här skor! men jag tycker dock att 1700:- är lite för dyrt för min smak. men titta vad jag hittade, nahla skorna (finns på nahla.se) är ju nästan identiska med j.c skorna! :) och 1100:- billigare också! :) själv så tycker jag nästan att nia skorna är snyggast, (nelly.com) billigast också! så bättre kan det ju inte bli :) får nog bli ett par sånna i framtiden! ;)

om jag låtsas att jag bryr mig?

det blev lite nytt här, blev less på det gamla så det fick se ut såhär istället! enkelt & bra :)

förvånade mig själv med att kliva upp i normal tid idag, men dock ligger jag fortfarande i sängen ;) borde ta tag i att städa mitt rum lite, det ser ut som jag vet inte vad.. :p men först ska jag ut & köra lite bil! måste ju göra det nu när jag får ;)

bring me the light.

nu känner jag mig lite mer levande, somnade en stund på soffan & sen tog jag mig en dusch så nu så! ;) har även konstig träningsvärk i magen typ, kan kanske vara av allt skratt? ;)

men nu hade jag bara tänkt att lägga mig på soffan & inte göra något annat resten av kvällen! :)

sliten.

nu är jag hemma igen! jag hade det hur kul som helst i åkersjön faktiskt! ;) men idag är jag trött, tror vi äntligen la oss vid halv fyra kanske? sen vaknade vi vid nio ;) världens minsta rum, bråk om sängar, chocken när en radom kille ligger nästan naken i sängen jag & marie ska sova i, plankade in på hotellet, fixade gratis drinkar, promenader i världens längta backe, massor med folk m.m. var vad våran kväll i åkersjön bestog av ;) så otroligt bra alltså! ;)

men nu är jag dock väldigt sliten, cupen igår sitter kvar i kroppen + att ögonen rinner, nyser 50 gånger i minuten & huvudet är tung som bara den. så jag tänkte faktiskt hoppa in i duschen och sen inte göra mer idag, blev ju ingen träning, vilket var lika bra kanske ;)

KÖRKORT!!

några månaders av slit & massa tusenlappar senare så har jag nu KÖRKORT!! det känns så otroligt bra, dock kanske det känns lite mer som att man verkligen har det när man får själva kortet ;) men det var en perfekt start på helgen! :D

pussss <3

Bon, j'abandonne.

jag ser fram emot helgen! :) dock ska jag in till stan imorgon klockan 11, slutar skolan 15.20 sen har jag inga mer planer för fredagen. men på lördag så har vi cup i stan, ser åker jag med gisela & marie till åkersjön! :) kommer ju bli hur bra som helst! jag som inte hade några speciella planer för helgen :)

men nu ska jag ta en kopp te innan jag tänkte sova, det är så fruktansvärt kallt här inne ;)

skulle inte ha något emot att byta kylan mot värmen i turkiet <3

träning.

åker till nälden för att spela lite fotboll, hörs sen! :))

I would have to rewind time just a few years.

ibland undrar jag vad jag tänker med. kan inte vara mycket iallafall. med det sagt kryper jag upp i soffan framför body of proof innan jag går & lägger mig för dagen, börjar inte förrens 12.20 imorgon, så det var ju skönt!

blank.

hejsan! jag är trött, ont i huvudet, halsen, ja över allt. men det ska ni slippa höra på ;)

släpade mig iväg till skolan imorse, trots kylan! hade skattjakt & våran klass var nog den som tog det på största allvar :p men jag tror nog att vi lyckades ganska bra, visar sig väll ;)
jag hittade 2 bilder från dagen, så enjoy! ;)

-25 grader.

sitter på bussen påväg till skolan & termometern här står på -25 :o jag fryser ju ihjäl :oo
men om jag mot förmodan skulle överleva så hörs vi nått sen ;)

skattjakt.

imorgon har vi skattjakt på skolan, vi har det varje år & min klass är galen ;) men det ska bli kul, bättre än lektioner iallafall ;)

(om ni ser något på bilden, så är det iallafall från våran klassgrupp på fb :') )

jobb intervju numero dos.

gör mig iordning lite för att åka in till stan, ska vara på jobb intervjun 18.40 (den enskilda), hoppas på att det går bra ;)

varm oboy med grädde.

jag gillar verkligen inte att vara sjuk. har hostat hela natten så att jag inte har kunnat sova & inte nog med det så har jag haft konstiga drömmar när jag väl somnat. sen började hundarna yla & skälla klockan nio imorse.. så jag gav upp sovande & klev upp istället, då äntligen blev dom tysta!

& nu tänkte jag ta mig en kopp varm oboy och klicka igång en film! :)

wild ones.

var precis ute och åkte lite skoter & nu har jag just gjort mig iordning för att åka till stan en sväng :) ska bland annat lämna lite cv:n & hoppas på att äntligen få ett jobb! förresten så ringde dom från donken, jag ska tillbaka på en enskild intervju, så då är det bara att hoppas på att jag får jobbet! :)

godis.

skulle göra vad som helst för en godispåse, jag har inte ätit godis sen nyår, det var ett av mina nyårslöften (att inte äta godis på 3 månader, man måste börja smått :p). jag har faktiskt inte ens varit sugen på godis, men nuså! nu skulle jag göra allt för en påse med bara gott godis! :p
men jag får väll leta mig något annat istället ;)

fotboll.

borde göra mig iordning för träning, åker till krokom om 45 min. är hemma vid åtta, så vi hörs då! :)

21 januari 2012.

jag är less, uttråkad & inte på humör.. går därför och lägger mig och tycker igång en film! hörs imorgon :)

pratar.

sitter i köket och pratar, har inga planer ihuvudtaget för helgen! kan vara ganska skönt ibland, så jag ska bara ''ta dagen som den kommer'' :)

disney channel.

klockan är snart tolv & jag sitter och kollar på barnprogram ;) har inget bättre för mig, jag hade ingen lust att gå ut ikväll, dock ångrar jag det lite nu ;) det finns inget på tv heller, så det fick bli barn program :p

tänkte faktiskt snart sova, är hur trött som helst! vaknade tusen gånger inatt av att jag knappt kunde andas & sen när jag äntligen lyckats somna så vaknade jag klockan nio av ett samtal.. :p


thaimat.

åh jag är så mätt! va nyss ner på yok's med familjen, patrik,lova & linus, vilket slutade i matkoma :p
hehe, min lillasyster som är 5år kom precis in och gav mig 8 kronor & sa: jag har så många pengar så du kan få dom. är det då man ska inse att man kanske ska skaffa sig ett jobb? ;) nejdå, nu är jag ju 8kr rikare också! hehe ;)

jobb intervju.

åkte in till stan för att gå på jobb intervju på donken, kanske inte så glamoröst men jag behöver ett jobb så jag tar vad som helst! :) det var en grupp intervju, så nu hoppas jag på att dom ringer till veckan så jag får komma på en enskild också! :) vore perfekt om jag fick jobbet, det behövs verkligen!



nighty night.

nej nu går jag & lägger mig, tar en välförtjänt (?) ;) sovmorgon imorgon också! underbart.
godnatt <3

helt slut.

nu är jag hemma från träningen igen, först 50 min löpning & sen 1 & 1/2h fotbolls träning, behöver jag säga att jag är helt slut? ;)
men jag har iallafall fått min efterlängtade juice som jag varit sugen på hela dagen nu ;) sen har jag fått helg också, bättre kan det ju inte bli! :)

don't you see.

sitter på skolan igen, har min andra & sista lektion för veckan, naturkunskap ;)
jag började inte förens 12.20, så jag fick sovmorgon också! :)

gjorde precis provet, hon kallade det ett ''mini prov'', på 8 frågor var det så det var inte så svårt ;) & just nu håller jag på att skriva om hur träning påverkar skelettet :p så det är vad jag ska hålla på med de närmsta 2 timmarna ;)

1177.se

som jag trodde så blev det aldrig att jag pluggade.. men jag ska! snart ;) det är alltså om matspjällknings organen jag ska lära mig, men det är så trååååkigt.
men lite skolarbeten har jag hunnit med, gjorde lite på mitt PA, vilket var väldigt behövligt ;)

aja, nu har jag tyckt synd om mig själv nog ;)

i just wanna stay.

slutade tidigt idag & fick skjuts hem så jag kom hem mycket tidigare än tänkt, vilket var väldigt skönt :) jag hade även tänkt att börja plugga när jag kom hem, men nu är klockan snart halv sex & jag har inte ens kollat på det.. så det är iallafall vad min kväll ska bestå av.. om jag tar mig i kragen och gör det vill säga ;)

*

when we stand together.

skola skola skola.. jag orkar inte. & ändå är det här första dagen den här veckan + att jag bara går en halv dag :p men det gör det så mycket jobbigare faktiskt, om man inte är ledig något så kommer man ju in i ''rutinerna'' ;)

sitter och kämpar med historian igen.. jag måste bli klar idag! men jag har gjort mer på den här halv timmen än vad jag gjorde på 3 timmar sist ;) så har jag tur blir jag klar! :)

vi borde veta bättre.

idag var jag också ledig, som alla andra tisdagar ;) så jag & jennifer bestämde oss för att åka in till stan och simma & sola, det var väldigt skönt :)
hoppade över träningen idag också, det känns lite sent när den slutar klockan tio i nälden.. då är jag hemma vid elva & ska duscha m.m. & sen ska jag upp klockan sex imorgon.. så jag orkade helt enkelt inte!

halt.

halkade för första gången den här vintern ute idag, precis efter att jag hade sagt lite lyckligt att jag aldrig hade halkat (den här vintern) än.. ;) det var inte bara halka till lite och det var inte att jag gick snabbt heller, utan jag gick i gamlingars fart, halkade till precis som på film med ryggen rakt ner i marken & benen långt borta någon annanstans :p.. försökte se lite oberörd ut & skynda mig in, vred lite på huvudet när jag ligger där och ser att 2 av mina grannar var ute och gick.. eller ja, för tillfället stog och kollade på min vurpa & när jag låg där på marken och tyckte synd om mig själv..

lyckat (y) <3

träningsvärk.

hade sån jobbig träning igår att mina ben knappt kunde bära mig efteråt och inte känns det bättre idag.. ;) men det är ändå rätt skönt! märks att träningen gör någon nytta då ;)

skulle egentligen ha åkt in till stan för samhälle idag, men jag orkade inte + att jag börjar bli lite sjuk, så jag sjukanmälde mig istället & låg kvar i sängen, mycket skönare! ;) tyvärr så gjorde ju det att jag fick ett arbete jag borde ta tag i att göra klart..

15 januari.

ännu en annan söndag, dock så fyller ju mammsen år idag så det är lite mer att göra idag, folk som kommer & massor med tårta ;) så nu ska jag tydligen hjälpa till med att baka tårtan, får se hur det går ;)

yes please.

dessa plagg får gärna flytta in i min garderob! :)

sommarens planer.

satt precis och kollade biljetter till peace & love och insåg hur dyr min sommar kommer bli :o jag vet inte hur jag ska ha råd med allt, hoppas bara på att jag får jobb! :) bara biljetten till p&l kostar nästan 2000:- sen är det studenten, yran, roadtrip, utomlandsresa som inte skulle sitta helt fel ;) vi får helt enkelt se vad jag har råd med! :p

you never know how hard you're falling until you hit the ground.

jag hade roligt igår, trots att jag blir tokig på vissa människor.. ;) men annars var det bra! :) kom hem vid halv tre & somnade sött i min säng ;) vaknade klockan tio av mitt hundskrälle.. ;) & sen dess har jag bara suttit vid tvn & datorn så nu tänkte jag göra lite frukost innan jag gör något av min dag :)

på bussen, igen.

sitter på bussen påväg in till stan igen :) hoppas på en bra kväll, vilket jag inte tvivlar på att det kommer bli! :)

fredag den 13:onde.

trots att det är fredag den 13:onde idag så har det inte hänt mig något (än :p), det brukar inte göra det. vi flög till och med till turkiet fredag den 13 en gång, inte störtade vi heller ;) så jag tror inte riktigt på att det är en oturs dag :p men om det nu skulle hända något så skulle jag nog skylla på det ;)

har iallafall haft en rätt bra dag hittills, hade bara psykologi idag så vi slutade 11.20. hann även göra klart det sista i kursen så nästa fredag är jag ledig! :) + att jag hann göra klart en uppgift i projekt & företagande, så nu är jag ledig måndag eftermiddag också! effektiv dag :p

sen hade jag turen att få skjuts hem redan klockan ett, så jag var redan hemma när bussen gick från stan! skönare :)

the one that got away.

nu är jag hemma, ny duschad & har precis kollat igenom facebook om jag har missat något ;) & klockan är redan halv elva :o klockan går ruskigt snabbt vissa dagar ;)

men tårtan var god & träningen var rätt så kul! så jag är nöjd! ;)

men trots att jag inte har varit hemma har jag inget att göra, så jag tror jag torkar håret & sen går och lägger mig faktiskt :) så godnatt, puss!

grattis grattis!

sitter på naturkunskapen, idag har vi jobbat hårt! ;) vi hamnade ju så långt efter när vi hade praktik, men nuså! :) det stormar ute, så jag sitter nog här så länge som möjligt med 15.45 tar jag bussen till nälden för att äta tårta hos ronja! min kära moster fyller ju hela 19år! ;) hehe.

sen har jag träning kl sju, så jag är väll hemma vid nio :) hörs då! :)

perfectly happy without you.

imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förens 12.20 vilket ska bli väldigt skönt :) har bara naturkunskap så det känns rätt okej, dock har vi ju 3 timmars lektioner så det är ju inte så slappt ;) men det känns bra iallafall! ;) men nu ska jag äntligen få sova, så godnatt mina vänner <3

jag saknar dig.

har inget bättre för mig, så jag tar & kryper upp i soffan och kollar på jag saknar dig. den ska tydligen vara bra, en gråtfilm. dock tydligen lite b :p men vad gör det? :)

järpen.

åkte till järpen en sväng efter skolan så där ;) det händer ju så otroligt mycket där! ;) nej, men hade ju inget bättre för mig så jag kunde ju lika väl följa med dit :)

& nu sitter jag och väntar på mat, det fina med att bo hemma ;)

you learn.

sitter på historian och försöker skiva göra en uppgift om ''upptäkternas och enväldets tid'', jag kommer inte riktigt igång för det är så mycket.. men jag har iallafall skrivit några rader.. ;)

det är iallafall en kort dag idag, slutar redan 11.20 så det är ju rätt skönt :)

sommar, ja tack!

jag är less på vinter, på kylan, på snön, ja allting som inte har med sommar att göra. längar ihjäl mig till den kommande sommaren, den kommer bli as bra! :)

inspiration.

jag vill tatuera mig igen, jag vet redan vad min tredje ska bli men jag vill göra flera! :p & något liknade som dessa skulle inte sitta helt fel, så otroligt snygga! :)

life of ryan.

har spenderat min morgon med att kolla på life of ryan, eller ja först sov jag till halv ett (a) är ju som ledig på tisdagar, vilket är väldigt skönt! (eller ja jag ska egentligen göra på mitt projektarbete).

jag borde verkligen sätta igång med mitt PA, men jag vet inte hur & med vad jag ska börja.. men jag har lovat mig själv att göra någonting idag iallafall :)

du borde veta bättre.

jag överlevde första skoldagen ;) och efter skolan så hann jag även träffa marie,sanna & fanny en sväng också :) innan jag följde med jennifer till frösön för att kolla på en ny lägenhet! hoppas det blir den här för då har ju jag också nästan en lägenhet hehe :p

hem kom vi iallafall nyss, så nu har jag krypit ner i min onepiece & tänkte att jag skulle ta en kopp te och se en film innan jag hade tänkt sova, klev ju trots allt upp 06.20 idag ;)

skolan.

sitter på skolan igen.. verkligen inget jag var pepp på :( sen när jag äntligen släpat mig upp imorse & gått till bussen så kom det ingen buss.. det funkade inte, men som tur(?) fick jag åka bil med min granne ;)

kallt som satan är det också & det känns som jag stått ute i en evighet idag ;)

näe, jag ska väll kanske göra något! kan ju försöka med en bra start på terminen ;)

söndag.

avlider snart av min magvärk.. har inte gjort någonting alls idag förutom att ligga i soffan & kollat på film, men nu känns det pyttelite bättre så snart kanske det är bra ;)
har även lite ångest över att skolan börjar imorgon.. har några skolarbeten jag skulle ha gjort klart men jag har helt enkelt varit för lat :p men jag får tänka att det bara är en termin kvar av hela min skolgång! jo, då känns det faktiskt rätt bra ;)

du & jag under täcket baby.

sitter just nu & kollar på film, den är hel konstig & jag är hur trött som allra helst så jag går nog snart & lägger mig :)

imorgon får jag se om jag orkar ta mig upp & följa med ut & åka skoter eller om jag äntligen kanske ska ta tag i massa grejer jag bara skjutit på att göra, får helt enkelt se ;)

godnatt iallafall! pusss

äventyr i häggenås.

drog iväg på äventyr med johanna igår, började med några cider på cuprum innan vi tog bussen vidare mot häggenås & dans! bestämde mig för att ge dans en till chans & jag hade faktiskt kul! ;) dock blev det inte så mycket dansande, men lika bra kanske ;)

somnade sött till johannas danser vid klockan tre & satte mig i bilen påväg hem vid halv två :) så det är vad jag har haft för mig ;)

ska väll leta om jag har några bilder som går att visa från igår, annars får ni nöja er med dessa ;)

a second chance.

what do you see when you close your eyes?

har precis gjort mig iordning & ska åka in till stan med jennifer för att kolla på en lägenhet :) resten av dagen har jag ingenting planerat, så det får bli som det blir helt enkelt ;)

sen öser det ner snö också.. jag är less, det räcker nu.

a winner never gives up.

har spenderat dagen i stan, sen hann jag inte mer än hem innan jag åkte iväg till nälden på träning :) & nu orkar jag inte göra så mycket annat än att sätta mig framför en film :) det kan också va skönt ibland ;)
så vi hörs senare! :)

nyårs bilder.

nu har jag lagt över bilderna till datorn, tyvärr så är hälften av bilderna verkligen inte okej :p men några ska ni allt få se ;)

tacos.

hemma efter tacokväll hemma hos maybelle, det är det ända vi äter när vi ska äta tillsammans (eller ja om det är en ''speciell dag'' så kanske vi kan komma på något annat :p)
det var iallafall mysigt & en perfekt start på det kommande året :)

borde egentligen sova snart, innan jag somnar sittandes upp, så trött är jag! ;) men imorgon ska jag sova ut! :)

så jag säger väll godnatt nu då :)

you hurt because you’re alive.

äntligen hemma efter en dag i stan, försöker få till internet men icke, funkar inte som vanligt.. den ända sidan jag kommer in på är blogg.se & google.se ;)

lyckades iallafall äntligen hitta en mascara, min har varit slut i en vecka men jag har inte hittat någon jag har gillat förens nu så jag har verkligen fått använt det sista i den andra ;) men nuså!


there he goes.

åh nu ska jag äntligen få sova igen! somnade väll vid sex inatt & klev upp nio, 3 timmars sömn vilket resulterar i att jag har varit as trött hela dagen. somnade till och från i soffan i två timmar, men nu ger jag upp & går och lägger mig :)

blir en dag i stan imorgon, sen åker jag förhoppningsvis till nälden för mys med mina vänner <3
godnatt!



blickar framåt.

nu har jag städat igenom hela mitt rum, inte en julgrej finns kvar! så nu glömmer vi allt som varit & gör det bästa av 2012! för jag har en känsla av att det kommer bli mitt år! ;)


bild från igår, tog den av maja.

första inlägget 2012.

jag vet inte hur jag ska sammafatta nyårsafton, men med tanke på att jag har en halv trasig tand, ett trasigt knä, massa mystiska blåmärken, bakis som aldrig förr & att jag börja vandra hemmåt fem imorse så borde jag haft jäkligt kul! hehe, nej men från elva till fem gick allt väldigt snabbt ;)

så strax tänkte jag ta mig en dusch, sen tänker jag inte göra så mycket annat idag, precis som det ska vara! ;)

dom få bilderna jag tog igår kommer upp senare :)

gott nytt år förresten! :)
RSS 2.0