sundsvall.

gav upp allt som hade med skola och göra & följde istället med sanna till sundsvall! mycket bättre ;)

dip dye.

alltså jag är så sugen på att sätta i löshår & göra dip dye, men jag vet inte ;) är ändå rätt nöjd med färgen jag har nu, men jag får helt enkelt se :p annars kanske jag bara gör en ljusare brun färg? beslut, beslut..

-

idag kunde jag inte vara lyckligare att jag går ut nästa vecka, så fruktansvärt less på allt som har med skola att göra.

raise your hand.

sitter på skolan och väntar på att historian ska börja, efter det så slutar jag som vanligt :) dock ska jag hinna med det pa-möte innan jag åker hem också, men det hinns nog ;)

we start real slow.

jag tog mig iväg idag & gjorde religions provet som bara har legat & sätt jobbigt ut, skönt att ha en sak klar, betygen sätts ju trots allt på fredag! efter provet iallafall, så åker jag och jobbade några timmar, herregud va folk det va där idag, på en måndag? efter att jag hade slutat så åkte jag iallafall direkt hem & nu har jag precis klivit ur duschen, skönt!
nu ska jag bara invänta näst sista avsnittet av dh!

in the shadow of you.

vaknade klockan 05.45 & va ovanlig pigg med tanke på att vi somnade vid typ tre.. ;)
mina knän värker söder då vi av någon konstig anledning fick för oss att åka kundvagn igår ;) det gick ju bra tills vi körde rakt in i trottoaren & flög ur ;) men men, så kan det gå!
ska väll se om jag får med mig johanna så vi kan gå hem, skulle ju behöva plugga till mitt prov jag har om några timmar ;)

körfältsgrillen!

sitter & spelar kort & dricker just nu, sen blir det vidare till körfältsgrillen, livet leker! :)

just another sunday.

efter en power walk/spring tur & en efterlängtad dusch sitter jag nu i soffan framför bigbrother! :)
sen blir det nog några gamla dh avsnitt innan jag sommar :)

sun!

ligger ute i solen & håller på att bättra på brännan (fult ord föresten) lite ;) det är helt sjukt va varmt det är! :)
det kommer bli en del bildlösa inlägg nu framöver också.. råkade ju nämligen knäcka min datorskärm igår.. så nu kan jag bara skriva via telefonen ;)

grillar!

efter ett stycke solning sitter jag nu hemma hos helena och grillar med fina vänner! helt underbart ;)

maxi.

sitter på maxi med johanna & fanny, vi hade väntat i kö med kölapp i 20 minuter innan vi hör att dom är på det sista av våra nummer, vi springer halvt dit & då byter dom igen.. så då fick vi ta en ny mapp & hamna 10 i kön.. ;)

bilbingo!

åkte direkt från balen till brunflo på bilbingo! ;) levern borde ju få vila, såhär i studenttider ;) håll tummarna på att jag vinner något nu ;) ska alldeles strax gå & köpa kaffe så att jag håller mig vaken ett tag till ;) t r ö t t .

sanningen är att jag är som du.

det känns så hemskt onödigt att sitta på skolan & göra ingenting.. plåga sig upp klockan 6, åka buss & sen ändå bara sitta här. klockan går alldeles för sakta också, det känns som lektionen aldrig kommer att ta slut.
men jag hoppar iallafall religionen på eftermiddan & åker till nälden för att fixa tove & maybelles balfrisyrer! sen in till stan igen för att kolla på balen idag igen ;)

bal bilder.


de här va de bilderna jag hann ta i onsdags! så otroligt fina! & jag ångrar lite att jag aldrig gick på den här balen ;)

hittade även den här bilden på öp ;) undra hur många bilder man är med på i bakgrunden egentligen :p

so kiss me like nobody watching.

efter att vi hade kollat på balen igår, där förövrig alla var hur fina som helst! så skyndade vi oss till bussen för att först åka till nälden en sväng, sen hem till mig en sväng & sen efter att vi hade fixat oss åkte vi in till stan igen! satt en stund i/på ''trädgården'', väldigt mysigt faktiskt & sen blev det en sväng på olles ;) vid fyra tror jag att vi somnade hemma hos johanna & idag har jag jobbat från 13.00-18.00! varmt som bara den & det kändes ju lite surt att stå inne när det var så otroligt varmt ute ;) men det är ju bara att hoppas på flera sånna här dagar! :)

bilder kommer senare :)

en stor del som blev en obetydlig del.

jag saknar att spela fotboll, sen jag var nio år (?!) har jag alltid spelat fotboll! det är något jag verkligen har prioriterat också, men nu med jobb, student, plugg & en massa annat så har jag helt enkelt inte haft tid! jag lessnade lite för ett tag sen och halvt tog en paus, men nu känner jag att jag måste ta tag i det igen! men vårat lag är nästan tomt på folk, så det gör det hela lite mindre roligt :( men nu i sommar, då måste jag börja (fortsätta?) igen! :)

you can't blame it on me.

sitter på historian & kan nästan inte hålla ögonen öppna, men jag har inte tid att sova ;) känns som att jag har tusen saker att göra :p sov i stan inatt, efter att jag har slutat ska jag möta upp ronja igen, sen ska jag fixa maries balfrisyr & kolla på balen, imorgon går jag skola & jobbar, på fredag går jag skola hela dagen, ska fixa toves & maybelles balfrisyr, kolla på den balen & sen utgång! & det var ju bara den här veckan ;) studenttider <3

come real close.

vi tog oss ut iaf ;) men nu sitter vi i soffan & äter godis och kollar på film, så det kvittade ju egentligen ;)
men men ;)

here we go.

ligger vid datorn & kollar på resor med ronja, jag måste verkligen åka! helt u n d e r b a r t. vi ska väll egentligen ge oss ut & gå en sväng, men det går lite trögt ;)

don't you fall asleep.

spenderade kvällen/natten i nälden, men åkte in till stan imorse för att jobba, 11-14 & nu är jag i nälden igen för att umgås med min kära vän ett tag :)

mys!

efter en dag med jobb så sitter vi hemma hos tove, middag & skit prat ;) precis som det ska va! :)
får se om jag sover i nälden eller om jag åker in till stan ikv :)

födelsedagsfirande!

sitter hos ella och äter tårta & dricker lite, sen blir det marite för våran nyfyllda 18-åring! jag vill också fylla 18 igen ;)

4s.

efter en massa trassel med min telefon så gav jag tillslut upp.. så istället införskaffade jag mig en ny beebis, en 4s ;) det märks verkligen hur ''beroende'' man är av telefonen, jag har verkligen känt mig handikappad, men nuså! :)

a good place.

efter några avsnitt gossip girl & en lång dusch för att få ut all hårspray sen igår så känner jag mig ''som en ny människa'' ;) & nu tänkte jag faktiskt göra mig lite fika & invänta bb! :)

making up for old times.

här var det klent med uppdatering ;) men jag har haft fullt upp! det har varit 60års firande, studentfix, balfix & sist men inte minst bal! jag gick på wargens programbal men ronja igår, min fina vän! det var väl inte överdrivet roligt, men en hel del roliga stunder + att det känns som ett måste att gå på bal när man ska ta studenten! :) så det var helt okej! :) dock var det svin kallt när vi fotade innan ;)

har tyvärr inte så mycket bilder att visa än, men jag hittade iallafall 2 stycken på facebook :)

...

alltså jag har fortfarande inte fått igång min telefon & jag känner mig så handikappad :( den verkar inte ska gå att få igång heller, så jag får väll vänta tills nästa vecka eller nått.. ååååh.
sen så skulle jag färga håret så det passade löshåret tills imorgon också, och det blev alldeles för mörkt så det passa ändå inte... aja, ska försöka fixa mina naglar nu & se om det åtminstonde blir bra ;)


 

my cup of care.

jag skulle så stort äntligen ta tag i att uppdatera min telefon (jag är seg jag vet :p), efter att ha skrivit över alla nummer, kopierat alla bilder & allt och ha väntat i 8 timmar så tänkte jag äntligen! det var bara den lilla grejen att aktivera den igen, men det funkar inte?! så nu sitter jag här med en låst telefon som inte går att använda.. :(



hahah

let the world see you.

kom precis på igen att jag skulle ha varit in till skolan för att göra ett prov imorgon.. men jag har ju liksom inte pluggat något ;) jag får helt enkelt ta det en annan dag! ;) hehe.
istället så ska jag verkligen sova ut imorgon! kan behövas inför onsdagen också ;) så därför trycker jag igång ett dh avsnitt från första säsongen (kollar om igen, nu när det snart är slut! :p) & somnar till det :)


tonight we are young.

sitter med ronja & försöker att göra klart studentbjudningarna! vi tycker att det är dax nu ;) hehe. sen ska vi nog se till att hinna med att testa balfrisyrer också! :)
så vi får helt enkelt höras lite senare :)

månadens medarbetare.

jag glömde ju visa er igår, titta vad jag fick på jobbet! :') ibland måste man ju få skryta lite ;)

image description

when the world doesn't treat you right.

skulle jag blunda nu så skulle jag sova inom de närmsta 2 minuterna, så trött är jag ;) halv fem tror jag klockan stog på när jag kom hem imorse.. ;) men eftersom jag är ledig hela veckan så tar jag nog igen det! ;)

annars borde jag ta tag i att städa upp lite på mitt rum, jag förstår inte hur jag lyckas? efter en dag hemma så ser det förjävligt ut ;) sen borde jag träna till prov också, men jag & en massa borden går ju inte så bra ihop ;) så jag får helt enkelt se om jag tar och gör något av det eller inte :')

rubrik.

blev så att jag åkte in & jobbade några timmar så nu sitter jag i krokom & väntar på mamma, ska bara byta bil sen ska jag hem! :)

anledningen till varför det aldrig är bilder när jag bloggar ibland är för att det aldrig funkar att lägga upp dom när jag bloggar vi telefonen.. :(

say that you need me.

åh jag är så trött! sov kanske 5 timmar inatt, uppe redan vid halv nio & nu sitter jag här, i nälden & klockan är över ett :)
borde egentligen ta & åka hem, men det blir väll ;)

säg oh ah FRAAA!

alltså jag hade så oroligt kul igår! :D det känns verkligen att det är nära nu!! men på ett sätt vill jag ändå inte att det ska ta slut ;)
men men ;) sitter iallafall i Brunflo med ronja som ska fixa naglarna ;) tog mig faktiskt upp halv 9 imorse ;)

bilder kmr sen! :)

mösspåtagning!

nu kör vi mösspåtagning! wihoo :D

i'm not gonna need you if i fall.

i wanna die lying in your arms.

godmorgon allihopa! :)
jag stressade till bussen imorse (nyss) med 2 väskor som vägde tusen kilo ;) men när jag väl satt mig på bussen inser jag att min telefon ligger hemma på sängen.. bad lite snällt att jag skulle få springa hem & hämta en sak, och nu sitter jag här igen ;) dock glömde jag ändå lite saker.. men det ska nog gå ändå :)

you are mine.

det har varit helt underbart väder idag! får verkligen sommarkänslor! :) satt ute en stund & försökte att få lite färg i ansiktet, men jag fick nog mest bara fräknar :pp men men, så kan det va ;) hoppas iallafall att vädret håller i sig! iallafall imorgon ;)

men nu ska jag hoppa in i duschen! :)


calippo shots.

försöker att friskna till med hjälp av lite glass ;) känns lite kul att den här glassen har kommit tillbaka igen! eller ja, det är ju nästan sån som fanns när vi var små! :)

empty words.

efter ett x-antal koppar med te så låter jag inte längre som en gubbe som rökt i 20 år utan kanske bara 5? ;)
får se om jag stannar hemma från skolan imorgon, det var faktiskt påfrestande att gå idag, trots kort dag. jag vill ju vara frisk tills på fredag också! :)

på bussen!

efter en kort dag på skolan med vett & etikett & en runda på stan för att fixa det sista till balen så sitter jag nu på bussen hem igen!

my day.


det här är vad min dag har bestått av, försöker att bli frisk men det verkar inte gå.. har inte kunnat sova på hela natten, vaknade av min hosta 8235 gånger & sen hade jag nog feber i natt också.. men men, ni ska nog se att jag överlever ;)

godnatt!

alltså hur skön är inte lars i big brother? jag tror faktikst att han, vobban eller camilla kommer att vinna :) aja, men det sagt så ska jag nu somna till oc! godnatt allihopa :)

i want to have everything but you.

nu måste ni hålla med mig om att jag har varit ganska duktig? ;) har nästan gjort klart mitt projektarbete, ska bara lägga in några fler foton sen är det klart! + att jag har skrivit rapporten till, ska bara skriva det sista nu sen är den klar för inlämmning! :) det känns väldigt skönt faktiskt ;)


'

PA.

vet ni hur skönt det va att vara ledig idag eller? känns som att jag inte har varit helt ledig på länge, antingen jobb, skola eller andra planer. men nuså, nu har jag äntligen fått sovit ut! ;) & nu ska jag sätta igång med att skriva min rapport till mitt projektarbete, fick ju höra i fredags att den ska vara inlämmnad idag :o p.a.n.i.k. men jag har ju tills 23.59 på mig ;) så nog ska jag lyckas :p synd bara att inte jag har gjort klart själva arbetet då ;)

söndag.

hej mina små kycklingar ;) hur har eran söndag varit? :)
min söndag skulle egentligen ha blivit en plugg söndag, men eftersom det blev så att jag jobbade tills 8 så har jag bara hunnit med att duscha, fika & nu kollar jag på bb ;) pluggandet får jag ta sen :pp


bild sen igår som jag lånade av sandra, fina vänner <3

 

bakis med stora bokstäver.

en sprucken telefon, en bort tappad navelpiercing & en virrig kväll va vad min dansgala slutade med ;) men rätt kul hade jag nog ändå ;) dock kände jag verkligen inte för att jobba idag.. huvudvärk som känns som att man ska dö varje steg, ont i kroppen & ångest :p men men, what to do? ;) slutar ju klockan 8 :)
det positiva är ju att man har bakis maten nära :')

dansgala!

sorry för uppdateringen men jag har helt enkelt inte haft tid, träning, student fix & jobb ;) åkte direkt till nälden efter jobbet & nu taggar vi dans galan ;)
vi får helt enkelt höras imorgon ;)

helg!

jag tog äntligen tag i och började skriva på min projekt arbetes rapport, kände mig lite duktigt som kommit igång ;) men självklart när jag skulle stänga ner det så försvann allting.. så då är det bara att börja om igen då. men det får bli en annan gång, för min dator dör strax + att ronja snart är här ;) slapp ju som gå ner på stan i snö/regn ;) (y)

dålig start..

försov mig imorse så jag vaknade en kvart innan bussen gick, stressade ihjäl mig & nu sitter jag här, påväg till skolan ;)
borde egentligen plugga nu också, men det är så jobbigt när det är på datorn :p så ist så lyssnar jag på musik & sover en stund till ;)

allt i sin vanliga ordning.

jaha, då har den här dagen också gått & jag har inte pluggat till religionen idag heller..provet är imorgon men jag har helt enkelt varit för lat för att plugga ;) jag har ändå läst 4/14 sidor (y) ;)
jag är nog ''sjuk'' på den lektionen imorgon ;)

lägenhet.

har precis suttit & gjort intresse anmälningar till lägenheter! så nu är det bara att hoppas på att jag får en av dom ;) det hade varit helt perfekt! så håll tummarna ;)

personligt utrymme.

efter yttligare en laboration på nk:n så sitter vi nu & skriver labbrapport igen ;) haha, den här gången skulle vi testa personligt utrymme, rätt kul faktiskt ;)
sen tar jag bilen för att handla innan jag åker hem igen! mina torsdagar är så sköna, för vi har alltid sovmorgon till 12.20 & nu på slutet så slutar vi alltid tidigt också! :)

mösspåtagningsklänning.

ja just det, min klänning som jag tänkte ha på mösspåtagningen kom idag! dock vet jag inte riktigt om jag gillar den eller inte än ;) den är jätte fin bak, ryggen alltså ;) men jag vet faktiskt inte :o
den får nog helt enkelt duga, jag har ju inte hittat någon annan än så ;)

fuck who you want and fuck who you like.

alltså min tid räcker inte till? :o när blev det helt plötsligt maj? när blev det bara en månad kvar till studenten? när började balerna redan nästa vecka? när hade jag plötslig bara några veckor att göra ett helt projektarbete? jag får väll helt enkelt skylla mig själv som skjuter upp allting & tänker att det är länge kvar för nu sitter jag här, stressad som ett as :p
men jag har iallafall gjort klart samhälle nu! slängde precis in jobb kläderna i tvätten & ska väll börja med att plugga till religions provet nu. då har jag iallafall det som var mest bråttom att hinna med :p sen får jag väll helt enkelt se till att hinna med allt annat på något vänster ;)

lets pretend like nothing happend.

efter en fika & lite handlande på stan med ronja så sitter jag nu på bussen påväg hem! :) det känns som att det var evigheter sen jag åkte buss, men det är fortfarande lika segt ;)

landsarkivet.

åh nu är vi äntligen klar med att läsa allt nere på landsarkivet, så nu gäller det bara att sammanfatta allting ;) men skönt att vara klar med texten för det var så sjukt jobbigt att läsa när det va så pass gammalt ;)

time flies away

efter en liten reality check när jag kollade kontot, så kände jag mig tvungen att boka på mig lite mer arbetspass om jag ska ha råd att göra allt jag ska göra ;) studenten, baler, utomlands resa m.m!
dock fanns det inte så mycket, men man får väll vara glad för det lilla :p
borde dock ha gått och lagt mig för en stund sen, men med min tidsplanering som är så bra så är jag inte ens klar med hälften av det jag skulle ha gjort idag.. men men det får bli en annans dags bekymmer ;)

frukost & inventering!

godmorgon! hur mår ni idag? själv är jag glad över att jag valde att inte dricka igår ;) jag ska alldeles strax åka in till stan för att inventera med klassen, men först lite frukost! :))

RSS 2.0