bussen.

just nu sitter jag på bussen hem, provet gick förvånansvärt bra, så nu hoppas jag att det var så & att det inte bara kändes så :p
ska hem och göra mig iordning innan jag ska åka in igen! så nu blir det en powernap så jag orkar med kvällen hehe ;)

onsdag.

efter tre timmars historia, så har jag bara 1 prov i naturkunskap kvar innan jag slutar för dagen! ska försöka skynda mig med provet så att jag är klar tills två, så jag kan ta den bussen hem & göra mig iordning! ;)
men nu ska jag försöka fokusera på ''källkritik'' ;)

take me back.

glöm att jag skrev att jag tog tag i pluggandet.. skrev ner allt på papper, men sen dess har dom legat här brevid mig & jag har inte ens kollat igenom dom.. :/
men egentligen ska jag väll inte tänka så mycket på det,  för imorgon är det 100-dagars!! :D

nej, men faktiskt ska jag ta tag i pluggandet tills bb börjar & stänga av datorn så jag inte blir distraherad ;)

better than i know myself.

kom på för en stund sen att jag har prov imorgon :o, men för en gångs skull så tog jag tag i saker som behöves göra & började faktiskt plugga ;)
så lite har jag allt lärt mig om immunförsvaret men jag vet nog vad jag får spendera min kväll med om jag ska kunna det här tills imorgon :p

dag 07- detta ångrar jag.

dag 07- detta ångrar jag.


visst finns det små saker som man kanske hade gjort annorlunda, men inget livsavgörande ;)

home is wherever i am with you.

godmorgon! det blev inte så lång sovmorgon eftersom jag kom på att jag hade tandläkar tid idag.. så nu är jag klar & ska bege mig dit & sen till stan en sväng :)
men vi hörs väll något när jag kommer hem, måste ju uppdatera lite bättre ;)

with every heartbeat.

hemma igen efter en dag full med jobb! skulle jobba 11-16, men fick frågan om jag kunde jobba till 19.30 så alltså blev jag kvar tills dess ;)
& nu sitter jag och väntar på att bb ska börja, sen ska jag sova & se framemot en efterlängtad sovmorgon! :)

something new.

nyss hem kommen från jobbet, men har hunnit med att ta mig en efterlängtad dusch! :) & nu är det precis en kvart kvar tills big brother börjar! så ska pallra mig upp & göra en kopp te och något att äta eftersom min middag blev halv tre ;)

the lion's roar.

godmorgon! just nu sitter jag och väntar på att jag ska få orken att gå & göra mig iordning (leta efter massa kläder..) för om en halv timma är jag påväg till änge för pulkåkning med laget! åker skoter med helena ner, så det blir roligt :) man kan ju inte direkt klaga på vädret! ;)

sen ska jag skynda mig hem & åka in till stan för jobb 15.30-19.00, det blir bra :) så vi hörs något när jag kommit hem ;)

dance to another tune.

har spenderat hela kvällen framför film, ätandes hjärtklubbor ;) men nu är ögonlocken lite allt för tunga, så jag tar faktiskt och kryper ner i sängen! efterlängtad sömn!

dag 06- såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

jag hade glömt bort listan jag håller på med, men nuså! ;)
dag 06- såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

det går på repet,

hejhej, meny till det, vilken dricka, smaklig måltid är ord som jag säger på repet hela dagarna.. ;) kom hem ett i natt, gick & la mig direkt & vakande till klockan halv tio, klädde på mig & åkte på jobbet, jobbade 11-16 & nu är jag hemma igen!
känns som att det har varit en stressig vecka & det märks på uppdateringen här också ;) men det är ändå helt okej att jobba, det är rätt stressigt så tiden går fort!

nu ska jag bara ligga framför tv:n innan jag får en efterlängtad middag! tre-rätters hörde jag talas om ;)

kom och ta min hand.

klockan går väldigt väldigt sakta.. har lektion i 30 minuter till nästan, sen har jag religion också innan jag får helg. dock börjar jag jobba kl 15.00 (slutar egentligen 15.20) & slutar 19.00, då jag ska skynda mig och åka till vaplan för min morbrors 40års kalas! sen på natten någon gång ska jag skjutsa hem mamma,pappa,jennifer & sebastian & sen ska jag sova en sväng innan jag måste in till stan igen! börjar då klockan 11.00 ;)
fullspäckat schema! ;)

balfrisyrer.

sitter & kollar efter balfrisyrer! hittade några rätt fina, men jag vet inte riktigt vad jag vill ha en ;) som tur är det ju ett tag kvar :p

en blev plötsligt fyra.

åh herregud vad dagen har gått fort.. efter skolan så skyndade jag mig hem & bytte om för att skynda mig iväg på träning. som vanligt löpning innan & sen fotbollsträning, inte så jäkla kul ;) sen när jag kom hem hade jag en klippning, som gjorde att jag fick 3 till ;) så fyra klippningar senare, en dusch & en väldigt sen middag måste jag nu skynda mig somna innan jag ska upp igen ;)

så vi hörs imorgon istället! :) pusss

skola..

nu sitter jag återigen på skolan.. trots att jag inte började förens 12.20 så klev jag upp nio bara för att fortsätta med att färga paulines hår som vi började med igår ;) snaaart så kommer det nog att bli bra :p
vi har restlektion på nk:n så egentligen borde jag ta tag i alla de där sakerna som jag inte har gjort än.. men jag har verkligen ingen motivation till det :( så det blir nog en rast & oboy drickande istället ;)

vi ses i dina drömmar.

skola & historia.. men ger upp nu & kollar lite på bb istället ;) eller ja, vi gav upp för ett tag sen & pratade ist ;) slutar iaf om 20min, lunch & sen vid tolv ska jag möta pauline & köpa hårfärg ;)

one day you'll get your wings..

ojojoj vad det känns som att jag har mycket att göra den här veckan! men på ett sätt är det skönt, för då rullar dagarna bara på utan att man hinner tänka ;)
idag jobbade jag som sagt, vi lärde oss kassan så där spenderade vi nästan hela arbetspasset, rätt kul faktiskt :) & sen skyndade jag mig hem, duschade & nu återstår bara te-drickande, alvedon ätande & big brother innan jag somnar för kvällen.
imorgon blir det historia, färga paulines hår + umgås, äta med klassen & sist men inte minst så avrundar jag kvällen hos min kära vän johanna! :)

men vi hörs imorgon då! (dock lär det inte bli så bra uppdatering :p)

flawless.

har spenderat dagen med att hjälpa sanna att packa ner saker till flytten, tusen kartonger ;) dock är det lite saker kvar, men vi gav upp ;) det får bli en annan dag.
& om 1 timme ska jag åka in till stan för att jobba, 17.00-20.00! :)

huvudvärk.

alltså jag blir så less på huvudvärk, varje dag.. hade det varje dag förut också, men det gick över ett tag men nu har det kommit tillbaka igen.. :(
aja, strunt samma ;)

jobbade första dagen idag iallafall, det gick helt okej! :) men nu ska jag kika på tv innan jag kryper ner i sängen! :)

jobb.

kom hem från stan för en stund sen & nu ska jag bara se klart på oc och fika innan jag åker in till stan igen för att jobba!
kommer hem vid nio, så skriver med då! :)
puss

top model sverige.

alltså ibland blir jag less på mig själv, hade bestämt mig för att se reprisen av top model för att jag missade det i tisdags, tänkte att jag skulle kolla på datorn vilken tid det var men datorn dog & mitt minne är inte det bästa ;) så nu kom jag på att jag skulle kolla.. då hade det precis slutat.. skit liv ;) det var ju makeover'sarna, det bästa med hela top model! ;)

tröttare.

klev precis ur en varm skön dusch! det var välbehövligt efter dagen ;) det märks verkligen att man har varit ute, för alltid så blir man så trött när man har kommit in! somnade tillochmed en sväng på soffan, men ändå håller jag på att somna här just nu! ;)
hann inte riktigt + att jag inte var sugen på träning, så jag blev hemma idag! (tränade dock lite själv, kanske 3 minuter :p hehe)

i have a dream.

jag längtar till sommaren, till alla mina planer! men en utomlandsresa skulle inte sitta helt fel i sommar, måste se till så att pengarna räcker till det också! om jag så ska jobba varje dag.. ;)
nu när vi har varit iväg två år i rad så kommer det kännas konstigt att inte åka.. sista minuten kanske? ;)


en bild sen turkiet i år! (jag hade faktiskt shorts också.. :p)

@ home.

nu är jag hemma igen! har varit nere på ''motorbanan'' sen elva imorse & hjälpt till, men nu är jag äntligen hemma igen & har precis bytt om till onepiecen! för resten av kvällen hade jag tänkt att bara ligga i soffan framför tvn ;)

godis & wipeout.

sitter i soffan med en påse godis framför wipeout! har precis kommit hem efter att ha varit och hjälpt mamma med något till en tävling, ska även hjälpa till imorgon & på söndag också.. men ibland måste man väll vara snäll också ;)

en gammal bild sen midsommar.

dag 05- bild på min handstil.

dag 05- bild på min handstil.

fin gubbe på slutet va ;)

så sant.


haha, det stämmer så bra :')

fredag 17 februari.

jag bara älskaaaar att komma till skolan & veta att man inte har något att göra för att vi ska göra samma sak som flera veckor tillbaka.. exakt samma sak som förra lektionen!
men men, desto mer tid för 90210 ;) hehe.

utmattad.

efter 40 minuters löpning & 1 & 1/2 timmes fotbolls träning så ligger jag nu i sängen, nu duschad & helt slut. ska släpa mig upp för att hämta ett glas juice, sen ska jag torka håret, smörja in mig & borsta tänderna innan jag dejtar min fina kudde! ;)
så vi hörs imorgon! slutar inte förens 15.20.. så jag lär uppdatera något under lektionen om jag känner mig själv rätt ;)

15 dagar.

va just in och kollade hur länge det var kvar på min klänning! om 15 dagar så är den klar & ska skickas till mig :)) jag vill bara ha den hemma så att jag vet om den passar eller inte & om den är lika fin i verkligheten! :)
är ju somsagt ledig idag! jag har bara en lektion på eftermiddagen på torsdagar & idag så skulle lärarna på nån kurs eller något så alla var ledig eftermiddagen! alltså min 3dje lediga dag den här veckan (a)

what's your number?


haha åh, roligare film :'p dock kan det kanske bero lite på att klockan är halv ett & jag är trött också ;) hehe. men jag är iallafall ledig imorgon, så med det sagt säger jag godnatt! :)

färgade klackar.


skulle gärna ta ett par av varje!
399:- / nelly.com

mästerkatten.

spenderade alla hjärtans dag med jonna på bio & kollade på mästerkatten ;) det var mysigt, dock var ju inte filmen så bra, men det tyckte iallafall jonna, huvudsaken kanske :)
men nu ska jag torka håret & borsta tänderna innan jag kryper ner i sängen, alldeles för trött! så vi hörs imorgon ist! :)

hjärtlig outfit.

valentines day.

så hur firar ni alla hjärtans dag? :) själv ska jag inte fira något alls, ska sitta här i min ensamhet.. hehe, nejdå! får se om jag åker in till stan sen eller vad jag gör :)


hehe, skämtåsido.

dag 04- saker jag stör mig på.

*folk som skriver allt om deras liv på facebook.
*folk som alltid ska tycka synd om sig själva.
*när något tar lång tid.
*skrikiga ungar.
*folk som alltid får det dom vill.
*folk som låtsas att dom vet saker när dom inte gör det.
*när någon säger åt mig vad jag ska göra.
*statusarna på facebook- gilla så om du tycker jag ser bra ut.. bla bla bla.
*bortskämda ungar.
*folk som ger upp.

ja, det blev svårt att komma på när man måste ;)

we might as well be strangers.

nu har jag suttit med en religions uppgift för länge.. men nu är den iallafall snart klar! för fixa det sista på lektionen för jag fattar ingenting längre ;)
men nu blir det OC! :)

dag 03- min facebook profilbild

dag 03- min facebook profilbild

& med det sagt så kastar jag på mig träningskläder, fyller vattenflaskan & åker till krokom för att spela lite fotboll! :)

pulkåkning.

 

12 februari 2012.

vad ska jag hitta på idag då? hade några planer, men jag får helt enkelt se vad som blir av ;) borde kanske börja med att klä på mig & äta frukost kanske! :)

bra kväll.

efter en runda i nälden & 20 minuters tittande när folk ska fånga in hästar på vägen är jag nu hemma igen, mätt, trött & glad ;) har som vanligt skrattat 99% av tiden, precis som det ska vara! :)
& nu ska jag bara borsta tänderna innan jag kryper ner i sängen framför en film tills mina ögonlock har blivit allt för tunga ;)
pusss!

taco/mys kväll.

har varit och köpt dricka, godis & avokado så nu tar jag med mig några vänner & åker till nälden, till maja för taco/mys kväll! kommer bli hur bra som helst :)
vi hörs sen!


livet blir bättre.

nu är jag uppe & vaken! det är bra skönt när man vaknar på en lördag och inte är bakis när man vet att många andra är det ;) hehe.
sitter och kollar på livet blir bättre & funderar om jag ska orka och gå att göra frukost ;)



det gör ont när jag vet att så många nära sörjer, jag själv kände inte personerna men facebook är fullt av sorg & har varit sen igår :( men det blir ännu värre när man vet att det är personer så pass nära & så små som skriver att de inte orkar mer :( jag lider med er! <3

trött.

herregud vad jag är trött. därför blev det en ''hemmakväll'' ikväll, rätt skönt det med :) har satt på mig onepiecen & krypit upp i soffan, så nu blir det film & glass! :)
hörs imorgon! pusss

dag 02- bloggar jag läser.

jag läser ganska många, hittar några nya & tröttnar på några ;) men dessa läser jag varje dag (typ)! :)
tovehestner.blogspot.com
baragisela.myshowroom.se
majabergstroom.blogg.se
saandrasvensson.blogspot.com
floffsson.blogg.se
melissablogg.devote.se
kenzas.se
paow.se

saker som gör en lite extra kär.

90210.

åh, sötare <3

din hand passar så bra med min.

nu är jag ombytt & klar! ska strax åka iväg på träning! 40min löpning innan också, får se om jag lever efter det ;)

dag 01- saker som ni inte visste om mig.

börjar med en ''blogg-lista'', ihopp om att komma på något roligt att skriva om ;)
dag 01- saker som ni inte visste om mig.
*jag har fortfarande inte lärt mig hur man skiljer på de & dem när man skriver ;) skriver alltid dom & sen chansar jag vad det ska vara när jag skriver skolarbeten :p
*jag älskar allt som har med sommaren att göra, förutom kryp.
*jag älskar att gunga!
*jag har många planer för min framtid.
*det visade sig att jag valde helt fel linje.
*ett av mina nyårs-löften var att ge folk en andra chans, för det är jag dålig på.
*jag har otroligt dåligt minne när det kommer till att komma ihåg viktiga saker.
*jag ska göra en ny tauering om ett tag!
*jag höll på att drunkna när jag var liten.
*jag kan verkligen inte dansa ''pardans'', jag är helt värdelös på det.
*när jag var liten var min högsta önskan att kunna dansa, som i dansfilmerna.
*jag gör listor till allt! vad som ska göras, köpas m.m.
*jag kan sitta och tänka på saker som hänt & skratta för mig själv.

just nu kommer jag inte på mer, så det var väll allt för nu ;)


weheartit.com


inspiration.

lazy.

idag var jag lat, eller ja, jag hade inte så stor lust att åka in till stan 9.05 & vänta där i 2 & 1/2h tills jag började.. så jag stannade hemma! dock har jag lovat mig själv att skriva på uppsatsen som vi skriver på nk:n & göra klart min uppsats om samhällsfrågor! så jag ska ta tag i det nu! :)

en hel hög papper senare..

nu är jag hemma från introduktionen, med en hel hög papper & förhoppningsvis lite mer ''insatt'' i jobbet! jobbar min första dag om 2 veckor, så vi får väll se hur det går då ;)
men nu ska jag kika på boody of proof innan jag kryper ner i sängen! :)

what am i gonna do when the best part of me was always you?

jag längtar till sommaren! jag känner på mig att det kommer vara en av dom bästa, för jag har planer som räcker till varje vecka, varje månad typ ;) att få spela fotboll ute gör också sommaren så mycket bättre! :D

stolthet och fördom.

spenderade förmiddagen med att kolla på stolthet och fördom på historian, det var det ända jag hade för dagen så sen slutade jag & kunde komma hem tidigt! :) så nu färgar jag jennifers hår & lagar mat, eller ja.. lagar & lagar, jag kollar på! ;)

up all night.

åkte in till stan för att hämta lite papper inför introduktionen på jobbet imorgon, hade inga andra planer för dagen. så det slutade en sväng på stan, fick med mig ett par jeans, ett par skor & en hårinpackning! & sen innan vi åkte hem så tog vi oss en sväng förbi solariumet också! ;)
så nu ska jag duscha av mig solarium-lukten men först blir den en klippning! känns som det var ett tag sen jag klippte så nu känns det faktiskt lite roligt :)

kan inte sluta le.

alltså allt känns så bra! det känns faktiskt som att det var länge sen jag kände så, men nu de senaste veckorna så kan jag faktiskt erkänna att jag inte har något att klaga över! :D allt går inte som man vill, men jag tror på att i slutändan så är det ändå någon mening med det! hur kul skulle det egentligen vara om inget skulle gå fel? ;)

big bad world.

jag har noll inspiration till att ''blogga'', jag vet inte vad jag ska skriva om. det känns inte så roligt bara, idag har jag gjort det här, det här & det här.. så kom gärna med förslag vad jag ska skriva om! annars blir det lika tråkigt ;)

glömsk.

kom precis på att vi hade träning idag! dock började den för en kvart sen.. attans, jag som hade tänkt träna! :(
får väll göra något annat då, men vad? :)

åre/duved.

hade inte så många bilder märkte jag, bara sen i fredags typ :p men det får duga! :)

jobb!

juste, jag har ju fått jobb nu också! dom ringde i fredags & sa att jag fick det! det känns hur bra som helst, dock är det inte drömjobbet men det funkar + att jag behöver det ;)

galen helg.

hemma igen efter en skön helg i duved/åre! dagarna har sett ut så här: fredag- kom till duved vid fyra, gjorde mat, fixade oss, förfestade lite, åkte in till åre, gick på krogen, åkte på efterfest till 7 på morgonen & kom tillbaka till stugan vid 10. lördagen- powernapade när vi kom till stugan (behövligt ;)), gjorde oss iordning för after-ski på dippan, åt strips lunch på max, åkte hem till stugen, bestämde oss för en till utgång, fixade oss igen, drack lite, tog taxin till krogen & vid två kanske? så var vi hemma i stugan & fick äntligen lite sömn! söndag- vaknade, packade ihop, åt frukost & åkte hem!
sådär, en sammanfattning av helgen ;) bilder kommer senare! :)

studentmössa.

vem vill gå i tvåan nu?! ingen ingen!! ;) hehe.
här är iallafall min mössa! det känns som att det inte är så länge kvar nu, vilket känns as bra! :D

taken.

nu är jag klar! så nu bär det av emot åre, tvivlar verkligen inte på att det kommer bli hur bra som helst :) vi brukar alltid lyckas med det! :)
puss <3

livet leker!

springer (går) runt och gör tusen saker samtidigt, letar kläder, sminkar mig, packar, letar saker, klär på mig m.m om ungefär 2 timmar ska jag vara klar & ta bilen till nälden & möta upp mina härliga vänner innan vi åker vidare mot åre & duved! den här helgen kommer bli as bra, som allt har varit nu på slutet! :D livet leker! ;)

balklänning.

impulsköpte en balklänning nyss ;) det blev den här, fast i ''persiko'' färg! hoppas på att den är lika snygg i verkligheten som på bild & att den passar! den är ju trots allt skräddarsydd efter mina mått! :)
det komiska var ju att jag satt för en timme sen & tyckte synd om mig själv för att jag var tvungen att betala 230 för själva körkortet.. & sen går jag och köper en klänning? ;) menmen, jag behövde ju en & när jag väl hittade en var det lika bra att köpa den! ;)

never know.

åh va lång dag det här känns som, kom hem från skolan för en halv timma sedan, jag hämtade även min studentmössa idag! bild kommer sen :)
men nu ska jag slänga i mig lite mat innan det blir träning :)

tv.

sitter vid tv:n & väntar på body of proof, fastnade framför den hemlige miljonären. vad mycket hemskt folk har varit med om, till och med dom som är 10år yngre än mig & här sitter jag och klagar över mitt liv.. uscha.
efter programet så går jag & sover (efterlängtat), har sovmorgon imorgon vilket är väldigt skönt! :)

elsas hemlighet.

fick hem elsas hemlighet idag, hoppas på att den är lika bra som dom andra böckerna :) dock tror jag väntar med den tills i sommar, mest då jag ens läser ;)

come to me tonight.

åh idag är jag trött, för trött. ändå har jag inte gjort så mycket idag, hade bara historia på förmiddagen sen satt jag med hanna en stund innan lunch & sen traskade jag ner på sjukhuset för att hålla mamsen sällskap & nu är jag hemma, eller ja kom hem för en stund sen :)
just det, jag fick även mitt körkort idag! synd bara att bilderna aldrig blir bra :p

RSS 2.0