i was too young too dumb to realize.

livet flyter på i sin vanliga takt & det står mest jobb på schemat om dagarna, men det funkar det med! ligger just nu i soffan, body of proof slutade precis & jag ska väll egentligen gå & sova, men jag låg så otroligt skönt här i soffan!
har ju gått och blivit lite vuxen, går och lägger mig tidigt & kliver upp tidigt utan att jag egentligen behöver haha ;)
 
på lördag ska jag faktiskt göra något ovanligt, jag ska på änges musikal! varje är så har 9orna på min förra skola musikal! det är roligt & jag minns hur kul man hade ''musikal veckan''! har inte så mycket annat för mig då jag jobbar hela helgen..
 
nej nu ska jag slita mig från soffan & släpa mig ner till sängen, kom på att jag ska vara barnvakt imorgonbitti också! :)
 

little things.

bloggen är så gott som död, men det kan vara kul att titta in och skriva lite ibland när man har tråkigt. tacka vet jag att man inte är någon ''storbloggare'' ;)
njuter av att jag är ledig idag, har precis ätit världas god frukost! smoothie & mackor! strax ska jag ge mig ut på en promenad med vovven min, jag ska trotsa faktan att det tok-snöar ute. det verkar ju ändå inte ska bli någon vår här..
sen ska jag bara ta tag i sånna där tråkiga nödvändiga saker, som att städa, tvätta, ta mig an löpbandet m.m.
 
ska förhoppningsvis boka resa i slutet av veckan också! får se hur det går med tanke på att alla har baler när vi ska iväg & jag vill ju hemskt gärna se mina kära vänner! :) men det ska nog gå att planera in!
Tumblr_m7pzujtwab1r0mbpqo1_500_large
 

en helt vanlig måndag.

ligger i sängen och försöker få mig själv att kliva upp, går lite segt ;) dagen har en lång promenad med vovvsen & kvällspass på jobbet inbokat! :) (känns lite trist att inte jag också har sportlov :( ) mer än så var det nog inte, ska väll börja fundera på hur jag ska lägga upp sommaren min också! :) som det låter nu blir det turkiet i maj & rhodos i juli! :D
sen bokade jag & maybelle en resa till rom april för att hälsa på tove! kommer bli super kul, jag längtar! vi lyckades hitta ett hotell igår också, inte det lättaste ska jag säga er ;)
 nej, nu skriker magen efter frulle! :)
 
RSS 2.0