på bar gärning.

kom hem från stan för en stund sen & sen dess har jag bara legat framför tv:n, först robinson & nu fastnade jag framför på bar gärning! rätt roligt faktiskt, men jag ska väll ta tag i lite viktigare saker kanske, får se hur lång tid det tar innan jag har tagit mig här ifrån ;) hehe

think alike

sitter och rastar på jobbet, äter godis till frukost/lunch/middag ;)
i helgen har jag hunnit med 2 utgångar, först så firade vi vår fina vän sandra som fyllde 18 i fredags! lyckad kväll, jag hade roligt :) sen igår så var det "the party" på marite, så det var bara att börja om igen ;) kvällen slutade med efterfest på clarion med några crossåkare (tydligen kändisar också :p) & runt halv fem/fem kanske vi kom hem till johannas lägenhet och alla somnade som stockar trots bristen på sovplatser ;)
men det har varit en rolig helg! :D

working hard.

sitter på jobbet och väntar på "varubilen" men den verkar ha kommit bort? ;)
slutar 17, då ska jag hem och skynda mig äta innan jag har 3 klippningar! kommer vara sliten efter den här veckan ;) men men :)

it's you and me against the world.

är sugen på att åka utomlands igen! vi har pratat om att vi kanske ska åka en sväng nu snart, men vi får väll se ;) skulle vara skönt att åka iväg i 2 veckor iallafall, men då gäller det ju att få ledigt också ;) annars får väll en vecka duga ;)
men nu ska jag sluta kolla runt på resor, borde ta tag i lägenhets letandet istället, men det verkar ju omöjligt ;)

sunny day!

sitter ute i solen och har precis ätit grillat! det känns skönt att jag ändå jobbar sena kvällar när det har varit så här bra väder som det har varit :)
skönt att sommaren också kände för att titta hit en sväng, dock lite sent kanske ;) men bättre än inget :)
men nu ska jag fortsätta gosa med ragnar innan dom åker & jag ska jobba :)

sleep.

kom hem från jobbet för en stund sen, hade stängning och det gick ovanligt fort, vilket var väldigt skönt :) stänger 2 dagar till också, så jag hoppas det går lika bra :)
imorgon tror jag att jag följer med jennifer hem till tulleråsen en sväng för att hämta lite saker, sen in till stan igen & får väll se om jag lyckas skaffa mig ett gymkort kanske ;)

make your dreams real.

vi tatuerade ju oss när vi var i turkiet & jag fick äntligen göra min som jag har velat haft i nacken nu :) den blev perfekt & jag är riktigt nöjd :)

home sweet home.

ligger hemma och försöker att bli lite friskare, känns dock helt omöjligt :p blev väldigt sugen på att gå ut, trots våran turkiet vecka ;) men jag jobbar imorgon också och som det kändes idag, borde jag sova ;) fick tillochmed höra att jag såg sliten ut & nog stämmer det allt ;)
så nu har det blivit pizza till middag, köpt godis & fixat en film så jag kommet knappt röra mig resten av kvällen (y)

arlanda.

sitter på arlanda och väntar på tåget som ska ta oss hem till östersund, är hemma klockan nio, känns bra med tanke på att vi åkte från hotellet klockan fem imorse ;) har haft en perfekt vecka i turkiet! massa sol, lite galenskaper & en hel del dricka ;)
det gör att det inte känns så hemskt att jag börjar jobba igen redan imorgon ;)
men nu blir det lite "os-tittande" sista timmen innan tåget går ;)

RSS 2.0