love at first sight.

blev en ute kväll igår, va ju tvungen att testa på det nu när vi inte har någon "riktig" krog att gå på längre.. ;) men kvällen börjades på frösön & sen vidare till cuprum! efter 40 mins köande va vi äntligen inne ;) det va helt okej! jag har haft roligare men tråkigare också så ;) men runt halv tre somna jag sött hemma hos johanna, dock blev det inte mycket sömn innan johanna tvinga upp mig ;) bakis-frukost på gouter & sen en sväng på stan, blev lite fattigare men 2 tröjor, ett linne & ett par byxor rikare ;)
& just nu sitter jag och väntar på ronja, solning står på schemat, vi måste ju underhålla brännan ;) sen ska jag hem och powernapa en stund innan det vankas jobb 20-02.30!

borta bra men hemma bäst?

nu är vi hemma i sverige igen! skönt att komma hem till sin egen säng & luft som man kan andas i ;) men inte lika skönt att byta 30+ mot 0 gradit ;)
ser fram emot att få komma hem & krypa upp i soffan med onepiecen framför en film faktiskt :)

living the good life!

hej, hur att ni det? själv har vi det underbart här i turkiet, hur varmt & skönt som allra helst :) men imorgon tar vi våra alldeles för tunga väskor & åker hem! :( tråkigt, men ändå skönt på ett sätt ;) vi får väll se hur länge det dröjer innan vi är tillbaka :p
nej, åter till solningen ;)

feather!

tog & gjorde min tatuering jag fick i student present, en fjäder på revbenen! :) jag gillar den! senare blir det nog en text också, men jag vet inte riktigt vad än, så det får vänta :)

mot solen & värmen igen!

bokade en resa igår, 1 vecka i turkiet! åker nu i helgen! :) hur skönt som allra helst! längtade tillbaka till värmen så jag & ronja passade på att åka medan vi kunde ;)
dock gäller det ju att få bort mina två & ända pass den veckan, men ingen vill ju ha dom.. skitjobb.
men åka ska jag göra hur som helst ;)

you can never break me.

sitter på jobbet & dricker kaffe ihopp om att vakna till liv ;) att kliva upp 05.30 är jag inte van vid, livet som donkenarbetare <3 men idag blev det visst så ändå, jobb 07-15!
blev myskväll hos maybelle i hennes nya lägenhet med tjejerna igår, så allt för mycket sömn har ja inte fått ;) men det var det värt! :)

it's a little late for that now.

sen jag skrev sist, har jag faktiskt hunnit med en hel del, bland annat fika med min fina vän tove som snart lämnar mig för rom.. någon runda på stan, jobb & utgång! vi trodde det va sista helgen på marite (dock va det tydligen öppet nästa helg också :p) så gårkvällen slutade på raggarn vid sju, när bussarna börja gå igen ;) sov i nån timme innan vi klev upp för att hämta (leta) efter johanna på frösön. & nu vankas det jobb, stängning.. men det ska nog gå bra ;)

RSS 2.0