it sucks to be you right now.

hej min bortglömda lilla blogg ;) jag har inte så mycket vettingt att skriva, gör inte så mycket men ändå känns det som jag gör tusen saker ;) sen sist har jag hunnit med massa jobb, lite ledighet, stråkning, några klippningar, umgåtts med fina vänner, ja något mer är det säkert också ;) just nu sitter jag på jobbet.. slutar om en & en halv timma! då ska jag hem och sova en sväng ;) hade stängning på mitt vanliga jobb inatt, så kom hem lite efter halv sex på morgonen.. sov en liten sväng innnan klockan ringde kvart över nio.. 7 timmars jobb på det ;) sköönt ;)

01:01

kom precis hem ifrån en till kväll på stråket, det va inte riktigt lika kul ikväll som igår (kan va för att jag körde nyktert..) så det blev en rätt tidig kväll :) men skönt det också faktiskt :)

stråket!

sitter hemma hos marie, vi har precis färgat hennes hår & jag borde snart åka hem för att göra mig iordning för kvällen & äta middag! men det får bli snart ;) ikväll blir det ju nämligen stråket! har höga förväntningar på att det blir as kul, så nu hoppas jag verkligen det :)

hard work

sitter på jobbet, slutar om 1 & 1/2 timme, men det finns absolut ingenting att göra.. det gör det aldrig från klockan 3-5.. men men, lättförtjänta pengar ;) dock tar ju aldrig tiden slut ;) & tanken på att vi hade kunnat varit utomlands nu gör inte det hela bättre, men bara 16 dagar kvar istället! :)

för rädd för att förändra.

efter en springtur & en dusch så kryper jag upp i soffan med lite glass & en kopp té! jobbar ju imorgon också (på mitt gamla jobb) så lika skönt/bra att inte göra något spreciellt :)
vi lyckades även boka tågbiljetter idag också, så nu är allt klart inför resan! :D

väntar..

sitter hemma hos jennifer och dricker hallon & lakrits te medan jag väntar på att hon ska bli klar, vi tänkte ta en sväng på stan innan jag börjar jobba, börjar ju rätt sent så skönt att passa på att göra något innan :) behöver dessutom fixa lite små grejer till resan, 19 dagar kvar! :D sa jag föresten att det blev till alanya? :) (för 3e året i rad :p)

båttur!

är ute & åker lite båt med fina vänner, sen blir det nog lite skräckfilmsmys, fredag den 13 och allt, livet är underbart! :)

jag är inte avundsjuk på det du har, jag är avundsjuk på att du har det.

efter lite shopping & lunch på stan med marie igår så åkte jag hem till sanna för att leka lite frisör, lite blekning & lite färg så lyckades vi iaf få en lite ljusare nyans på hennes hår, blev dock väldigt sugen på att själv göra något åt mig hår igen.. ;) men det får bli en annan dag, för den här dagen kommer tyvärr bestå av städning.. dock kikade solen fram en sväng så jag tog en paus & sitter nu ute & njuter en stund istället :)

resa hit & resa dit.

igår åkte vi in till stan för att äntligen boka våran resa som har blivit svin dyr.. dock kom vi hem utan resa & nu sitter vi fortfarande här och försöker hitta någon..
tog en paus med letadet igår & tog en kort sväng på stan, en liten bilbingo tur och lite annat! vi hittade en perfekt resa igår, men självklart, men våran tur så funkar det inte att boka?! så nu ska vi ringa och hålla på, sen gör jag mig iordning för att nog åka in till stan en sväng :)

springtur!

chockar kroppen med en springtur! kändes som det behövdes då jag aldrig tränar nu för tiden.. ;) annat då jag tränade fotboll 3ggr i veckan, en match i veckan & en minst en spring tur + att jag ibland fick för mig att cyckla från jobbet, 1 mil också förra sommaren! men det va då de ;)
måste tänka en del & då är det skönt att springa, inget går som jag vill med sommarplanerna, såg precis att jag var schemalagd yran lördagen också, till 00.30.. aja, det här ska nog ordna sig ;)

01.39

älskar att inte kunna somna.. jag har legat och vridit på mig i sängen i 3 timmar nu?! har tillochmed hunnit se en film, läst lite i en bok & en tidning men ändå ligger jag här, vaken.. & som alltid när jag inte kan sova räknar jag ner timmarna jag har kvar att sova ;) är nere på 6 timmar nu..

i'll see you in another life.

efter några timmars jobb & lite födelsedags firande är jag nu hemma igen! har ''facebook-möte'' för att fixa våran resa ;) tur utveckligen går framåt hehe :p
dock verkar reserna ha blivit förjävla dyra.. typsikt våran tur när vi tänkte vara smart & ta en sista minuten för att spara pengar.. ;)

gatufesten!

tog en spontan roadtrip till sundsvall & gatufesten med johanna, pauline & nathalie igår! det va dock inte riktigt som jag/vi hade förväntat oss, det va lite litet :p men det va ju kul att göra något annorlunda, lite spontant!
kom väll hem runt fyra inatt, en massa mil senare ;) & idag är jag ledig och fick helt plötsligt inga planer alls, för en gångs skull ;) så jag får se vad dagen bjuder på :)

perfekt ledig dag!

fick en ledig dag idag då jag istället stannade & stängde igår, 04.15 va jag hemma! sov som en liten bebis tills ett då jag kände att jag var tvungen att kliva upp för att njuta av vädret! så nu ligger jag ute & bokstavligen steker! så underbart väder :) dock måste jag snart åka in till stan för att fixa en present till jennifer & köpa middag ;) sen kommer pauline hit så vi ska sätta i extensions & sen som sagt blir det utgång :) jag hoppas ni njuter av vädret nu ;)

paradise.

efter lite solning, en dusch, städning & packat ner lite saker, så beger jag mig snart till stan :) blir lite jobb ikväll också, slutar halv tolv så antar jag åker hem & sover för att börja jobba 12 dagen efter igen, sen blir det lite stressigt då jag ska skynda mig iväg & fixa paulines hår innan vi gör oss klart för en utekväll!! :)
så nu vet ni hur det ligger till för mig ;)

silly words.

sitter hemma & försöker pigga upp mig med en kopp kaffe, borde åka in till stan om ungefär en halvtimma för ännu mera jobb! blev även erbjuden ett nytt jobb idag, hela sommaren.. men jag har ju redan mina, tiden räcker ju inte till. men det hade varit perfekt! men jag får se, jag kanske söker igen om några månader :), jag vet ju inte vad jag vill göra i ''framtiden'' än :)

två jobb på en dag!

kände att det nog va dags att sova nu, ska ju hinna med 2 jobb imorgon! först ska jag jobba på mitt gamla jobb här hemma 10-17, sen ska jag bara hem & äta innan jag ger mig in till stan för att jobba 19.45-22.45 på donken, livet som hårt arbetande ;)
känns som det är det enda jag skriver, jobbjobbjobb ;)
så godnatt <3

time changes

spenderat kvällen med att kolla på gamla bilder, som tur är har jag sparat de flesta bilder så dom enda som försvann när dom tömde min hårddisk var turkiet bilderna.. :( men men, inget att göra åt.
hittade en hel del på facebook, så det är ju iaf nått :) längtar tills vi åker! det är bara några enstaka dagar kvar nu, det gäller bara att hitta en resa också :p hehe. vi funderar ju på rhodos, ayia napa eller sista valet turkiet, men var vi än åker blir bra för mig, får jag en vecka fylld med värme & galenskaper så är jag nöjd! ;)
kry tjej ;)

we used to be friends, but now we're only strangers with memories.

efter några timmars jobb idag så åkte jag till marie & satt ute i solen med henne en stund (tills det började regna..), varför är det alltid så typiskt att när det väl är bra väder så jobbar man? ;) men men, det var ju iaf bra väder en liten stund när jag hade slutat (y)
hur som helst så åkte jag hem sen, kan vara rätt så skönt ibland faktiskt ;) va ju ledig imorgon så jag tyckte det va lika bra, dock så blev det så att jag skulle jobba ändå.. men, pengar behövs ju alltid så det är ju bara bra egentligen :)
 
men nu tror jag nog att det blir film & lite fika (a) :)
 

1juli 2012.

efter att ha jobbat 8,5 timmar idag & 8 igår så skulle jag göra nästan vad som helst för lite fotmassage ;) hehe.
skulle egentligen jobbat 7-15, men halv fem var jag påväg hem ;)
 
& nu får jag helt enkelt se vad kvällen bjuder på :)
 
RSS 2.0